❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi Brazil Trullerie

Afișează: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Țigări de Foi Brazil Trullerie - Țigările de Foi Brazil Trullerie reprezintă o tradiție și o moștenire bogată care se întinde pe decenii, fiind create în fabrica August Schuster, marcând astfel lunga istorie a familiei Schuster în industria tutunului din Germania. Aceste țigări se disting prin amestecul lor unic de tutun brazilian și havanez, oferind un profil aromatic bogat și complex.

Pentru cei în căutare de produse excepționale BRAZIL Trullerie, există opțiuni precum Brazil Trullerie Bajazzo Senorita și Brazil Trullerie Morning Senorita, disponibile în pachete de 50 și respectiv 24 de bucăți, perfecte pentru orice ocazie​.

În mod special, Brazil TRULLERIE Morning Senorita este o dovadă a bogatei moșteniri a tutunului brazilian, recunoscut pentru calitățile sale puternice și aromatice. Brazilia, și în special statul Bahia, este celebrată pentru producerea unora dintre cele mai fine tutunuri din lume, apreciate pentru aroma lor caracteristică și proprietățile bune de ardere.

Aceste ȚIGĂRI conțin probabil un amestec de tutunuri Mata Fina și Mata Norte, considerate cele mai nobile soiuri pentru înfășurare, asigurând astfel o experiență unică la fumat. Amestecul include, de asemenea, tutunuri de cea mai înaltă calitate, sporind exclusivitatea și atractivitatea lor​.

Această explorare detaliată a țigărilor de foi Brazil Trullerie scoate în evidență poziția lor estimată în lumea produselor premium din tutun, susținută de o moștenire de calitate și măiestrie.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!