❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi Candlelight

Afișează: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Țigări de Foi Candlelight - se prezintă ca o opțiune de top pentru iubitorii de ȚIGĂRI de foi aromate, datorită tradiției îndelungate și a calității superioare a produselor lor. Fondată la începutul anilor 1770 de către Johann Wilhelm von Eicken, compania germană a devenit renumită pentru producția unora dintre cele mai fine tigari de foi cu filtru de pe piață, evidențiindu-se prin angajamentul față de calitate, de la selecția frunzelor de tutun până la expertiza în manufacturare.

Țigările de foi Candlelight Club sunt disponibile în mai multe versiuni, inclusiv CANDLELIGHT Club Brasil, care se distinge prin tarie scăzută și este făcută din foi de tutun brazilian Arapiraca din regiunea Bahia.

Acestea sunt ambalate într-o cutie specială ce menține tutunul proaspăt, oferind o experiență de fumat premium.

Pe de altă parte, Candlelight Club Havana se remarcă prin aroma subtilă și o tarie blândă, fiind realizate din tutun de cea mai bună calitate, potrivite pentru cei care doresc să savureze momentul fumatului fără a fi copleșiți de puterea unei țigări de foi obișnuite.

Ambalajul individual într-un recipient special asigură menținerea aromei și calității tutunului pentru un timp îndelungat.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!