❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi Guantanamera

Afișează: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Țigări de Foi Guantanamera - Țigările de foi Guantanamera reprezintă o opțiune accesibilă și apreciată din portofoliul producătorului cubanez Habanos, fiind cunoscute pentru accesibilitatea lor și calitatea tutunului din regiunea Vuelta Arriba, o alternativă la mai cunoscuta Vuelta Abajo.

Aceste ȚIGĂRI DE FOI sunt ambalate individual în celofan, fapt ce le permite să fie păstrate fără necesitatea unui umidor, oferind prospetime și calitate pe termen lung​.

Gama Guantanamera Puritos, de exemplu, este o excelentă introducere în lumea trabucurilor cubaneze, oferind o experiență de fumat cu tutun 100% cubanez, ambalate individual pentru a menține prospetimea.

Aceste țigări de foi, fabricate din frunze selectate din Vuelta Arriba, oferă un profil de aromă mai ușor, ideal pentru cei care caută o experiență de fumat mai blândă sau pentru începători. Cu o tărie tare, acestea promit un fum bogat și caracteristic tutunului cubanez, într-un format accesibil și convenabil​.

Pe de altă parte, GUANTANAMERA Decimos oferă o experiență de fumat lungă și plină de rafinament, cu dimensiuni generoase care permit dezvăluirea tuturor nuanțelor complexe ale tutunului.

Ambalajul conține 5 TIGARI DE FOI cubaneze, fiecare ambalată individual, garantând prospetimea și autenticitatea tutunului la fiecare utilizare. Cu o tarie categorisită ca fiind tare, Guantanamera Decimos este destinată fumătorilor care apreciază gusturile puternice și profunde.

Aceste țigări de foi Guantanamera sunt cele mai accesibile opțiuni din gama Habanos, oferind un echilibru excelent între calitate și preț, și sunt ideale atât pentru cunoscătorii experimentați, cât și pentru cei noi în lumea fumatului de calitate cubanez.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!