❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi Principes

Afișează: 1-9 din 9 produse

 Filtre
Țigări de Foi Principes - Țigările de foi Principes, provenind de la renumitul brand La Aurora, oferă o experiență plăcută la fumat cu varietatea lor de arome, cum ar fi cireșe, ciocolată, rom și vanilie. Lansate în anii '50 în Republica Dominicană, acestea sunt fabricate la mașină în cea mai veche fabrică de tutun din țară, asigurând un amestec de tradiție și calitate​.

Una dintre ofertele interesante din gama PRINCIPES este Principes Corona Red, care oferă o notă delicioasă de cireșe. Fiecare pachet conține cinci țigări de foi ambalate individual în folie de aluminiu pentru a-și menține prospețimea și aroma intensă.

Acestea sunt caracterizate de forța lor medie și sunt făcute fără filtre, oferind un gust autentic de TUTUN premium îmbunătățit cu o aromă subtilă de cireșe pentru o experiență gustativă rafinată și complexă​.

Pentru cei care preferă aroma de ciocolată, Principes Corona Brown este o altă variantă care oferă o intensitate medie cu un bogat aromă de ciocolată, ambalate în seturi de cinci și învelite individual​.

Indiferent dacă căutați un gust tradițional de tutun sau o experiență aromată, gama Principes are ceva de oferit. Aceste TIGARI DE FOI reflectă angajamentul La Aurora față de calitate și autenticitate, fiind o alegere excelentă pentru entuziaștii de trabucuri care caută o experiență de fumat plăcută și plină de aromă.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!