❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi Romeo y Julieta

Afișează: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Țigări de Foi Romeo y Julieta - Țigările de foi Romeo y Julieta, denumite după celebra piesă a lui Shakespeare, au fost stabilite în Cuba în 1875. Aceste țigări de foi sunt apreciate pentru calitatea superioară a tutunului lor, asigurând o ardere consistentă și uniformă, datorită procesului lor de fabricație industrială.

Aromele sunt caracteristice trabucurilor Romeo y Julieta, cu o umplutură dulce care include note de piele, oferind o experiență gustativă unică entuziaștilor de tutun​.

Seria Romeo Y Julieta Club 20 oferă o experiență de fumat rafinată și autentică, încapsulată într-un pachet metalic elegant, care conține 20 de TIGARI DE FOI cubaneze. Aceste țigări de foi se remarcă prin forța lor medie, designul clasic fără filtru și dimensiunile de 95 mm în lungime și 8.8 mm în diametru, evidențiind bogăția și rafinamentul tutunului din regiunea Vuelta Abajo.

Fiecare țigară de foi Romeo Y Julieta Club 20 este fabricată meticulos pentru a livra autenticitatea și tradiția renumitei case de tutun ROMEO Y JULIETA. Cu clasificarea lor puternică, aceste țigări de foi oferă o senzație puternică și satisfăcătoare, perfectă pentru momentele de relaxare în timp ce te bucuri de notele inconfundabile ale tutunului cubanez.

Ambalajul metalic nu doar că păstrează țigările de foi proaspete, dar oferă și o modalitate elegantă și convenabilă de a purta și împărtăși experiența fumatului tradițional și rafinat​.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!