❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi Toscano

Afișează: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Țigări de Foi Toscano - Țigările de foi TOSCANO reprezintă o opțiune deosebită pentru cei pasionați de gusturi rafinate, fiind cunoscute pentru aroma lor autentică și calitatea inconfundabilă. Aceste țigări, originare din Italia, sunt produse în regiunea Toscano și sunt apreciate pentru experiența de fumat autentică pe care o oferă.

Gama de produse Toscano include țigări de foi clasice și variante aromate, cum ar fi cele cu note de grappa, cafea, ciocolată, vanilie sau cireșe, potrivite pentru diferite preferințe și stiluri​.

Unul dintre produsele deosebite ale brandului este Toscanello Castano Raffinato, care vine cu o aromă echilibrată și intensă de alune prăjite, completată de o piesă bucală ușor îndulcită, creând o experiență gustativă plăcută și cremoasă. Această opțiune reprezintă o creație recentă din portofoliul producătorului tradițional italian​.

Țigările de foi Toscano Garibaldi sunt o altă variantă interesantă, marcând un omagiu adus lui Giuseppe Garibaldi, o figură istorică emblematică a Italiei. Acestea sunt caracterizate printr-o aromă naturală, utilizând tutun Kentucky de înaltă calitate, cultivat în provinciile Benevento și Campania.

Spre deosebire de alte țigări de foi, TOSCANO Garibaldi se distinge prin folosirea exclusivă a învelișului și umpluturii, fără a recurge la legături suplimentare (binder), oferind astfel o experiență de fumat pură și nealterată​.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!