❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi Trinidad

Afișează: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Țigări de Foi Trinidad - Țigările de foi Trinidad reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care caută să se bucure de aromele delicate și cremoase, specifice unui trabuc Trinidad. Aceste țigări de foi sunt cunoscute pentru umplutura lor exclusivă din tutun cubanez și sunt fabricate în Cuba, oferind o calitate superioară și un gust autentic. Sunt descrise ca fiind perfecte pentru momentele de intensitate crescută, datorită combinației lor unice de arome și intensitate​.

Varianta TRINIDAD Short, în particular, este apreciată pentru aroma sa naturală și note subtile de cafea, care adaugă o dimensiune plăcută experienței de fumat. Cu o lungime de 82 mm și un diametru de 10 mm, aceste țigări de foi se încadrează în categoria Mini Panetela.

Ambalate individual în folie de celofan, țigările Trinidad Short sunt concepute pentru a păstra prospetimea și calitatea tutunului. Fiecare pachet conține 10 TIGARI, promițând momente de relaxare și savurare a gustului cubanez autentic​.

Produsele Trinidad sunt recunoscute pentru standardul înalt de producție și selecția atentă a tutunului 100% cubanez, garantând o experiență de fumat mediu-intensă și fără filtru. Dimensiunile și caracteristicile lor, inclusiv greutatea și lungimea, sunt adaptate pentru a satisface preferințele fumătorilor care caută calitate și autenticitate în produsele lor de tutun.

Aceste ȚIGĂRI DE FOI reprezintă o alegere ideală pentru cei care doresc să facă tranziția de la țigări de masă la o experiență de fumat mai premium, oferind o introducere accesibilă în lumea trabucurilor fără a compromite pe calitate sau gust.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!