❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

TOP 3 brand-uri de trabucuri din Europa

TOP 3 brand-uri de trabucuri din Europa
Suntem degustători de trabucuri și băuturi fine. Suntem căsătoriți, vaccinați și devreme acasă. Dar trabucul face parte din familie. O familie care a făcut multe sacrificii și care a degustat multe trabucuri în drumul său spre succes.

Astă-seară, în timp ce mulți dintre voi poate dormiți, noi degustăm un trabuc fin, alături de un coniac de calitate. Viața e scurtă și măcar trabucul și licoarea să fie superioare.

Să trecem la subiect și să facem un top 3 brand-uri de trabucuri din Europa. Ce am degustat noi și care ne-a pus pe gânduri.

Aceste ediții limitate includ tutun rar și maturat (îmbătrânit), pentru a adânci bogata sa savoare.



Ideea cea mare: Trabucuri făcute cu frunze de tutun ultra-maturate

Nimeni nu vrea să audă că îmbătrânește. Dar în lumea trabucurilor făcute de mână, vârsta a luat o amploare nouă (mult mai pozitivă) și dinamică. Acum vrem trabucurile și tutunul din care sunt făcute, să aibă puțin timp în oglinda retrovizoare.
 

1. Trabuc maturat ca și întreg: My Father Cigars La Promesa


Atunci când Jose "Pepin" Garcia a început să ruleze frunze de tutun în Cuba, în 1961, ca un băiat de 11 ani, s-a îmbarcat într-o carieră care într-un final îl va duce în America, apoi în Nicaragua, luând regulat premii. Dar înainte să plece din Cuba, Garcia a promis familiei că îi va face mândri de realizarile sale. Acest trabuc, La Promesa, a fost inspirat de acest crez.



Realizat în fabrica lui Garcia și folosind un filler și binder de tutun recoltat din fermele sale Nicaraguaene, acest trabuc este înfășurat într-o bogată, roșie-maronie frunză Ecuadoriano-Oscuro. Apoi, produsul final este maturat pentru cel puțin un an. Mediu-bogat ca și savoare, cu o atingere sublimă de stejar și ciocolată dulceagă, La Promesa este produs în 5 mărimi: a toro, robusto grande,  lancero, corona gorda și petite.
 

2. Wrapper maturat: Partagas Limited Reserve Decadas 2019


10 ani este o perioadă lungă pentru a aștepta un fum, dar primul fum îți va spune că a meritat așteptarea. Decadasul original a fost lansat în 2005 și până în 2009. În fiecare an pentru edițiile limitate a fost folosit un wrapper din Camerun, vechi de 10 ani. Odată ce aprovizionarea cu acel tutun scump a fost epuizată, trabucurile nu au mai fost făcute. În final, în 2019, surprinzatoarea culoare închisă și wrapperul vechi de zece ani au fost pregătite pentru a acoperi un blend de tutun Piloto Cubano din Republica Dominicană și Nicaragua, dar și cu un binder din San Agustin, Honduras. Acest Partagas este bogat și plin de savoare. Doar o singură mărime a fost realizată pentru versiunea din 2019, un 51/2 x 49 robusto, împachetate 10 în tuburi de sticlă și cutie. Doar 2.500 de cutii au fost date vânzării.


 

3. Tabac pur: Santo del Rey - România, București


Dulceața care te învăluiește, a acestui Nicaragua puro vine de la filler, compus în principal din tutun vechi de 7 ani, mai mult de jumătate fiind crescut în solul vulcanic al insulei Ometepe. Unul din cele două bindere este de asemenea o frunză veche de 7 ani din Ometepe și wrapperul este o frunză veche de 5 ani din Jalapa. Două dimensiuni de trabuc avem disponibile: robusto (mărime 5,5 inch cu ring de 60) și panatella (mărime 6 inch cu ring 38). Toate trabucurile fiind maturate ca atare, la final.

Adevărul simplu este că facem asta (maturăm) deoarece îmbunătățește gustul unui trabuc. Simplu.

Foarte puțini producători informează consumatorul despre momentul producerii trabucurilor. Cei din Nicaragua și Republica Dominicană fac excepție, oferind data ambalării (lună și an) în partea de jos a fiecărei cutii de trabucuri. Din momentul în care sunt ambalate, este posibil să treacă numai patru luni până când cutia ajunge la consumatori; adică timp suficient pentru livrare, recepția de către importator și livrarea către comerciantul specializat cu amănuntul.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!