❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri cu istorie: Fuente, Cohiba, Ashton și Avo

Trabucuri cu istorie: Fuente, Cohiba, Ashton și Avo
Astăzi vreau să vă vorbesc despre câteva trabucuri cu o istorie vastă: Arturo Fuente, Ashton, Avo și Cohiba.

ARTURO FUENTE

Familia Fuente a venit inițial din Cuba. Primul Fuente, Arturo, a emigrat în Tampa, Florida, unde a înființat fabrica Fuente. A fost succedat de fiul său, Carlos Sr. În 1980 a fost stabilită o fabrică în Republica Dominicană, cu șapte angajați. Acum, familia are 1.800 de angajați în șase fabrici din Santiago și sunt conduse de Carlos Fuente Sr și de fiul său, Carlos Fuente Jr.



Ei sunt cei mai mari producători de trabucuri lucrate manual din țară, producând peste 24 de milioane de trabucuri în fiecare an.

Compania folosește un amestec de patru tipuri diferite de tutun pentru filler și a fost pionier în producția de frunze de wrapper în Republica Dominicană. Acestea au fost utilizate pe seria Fuente Opus X®, care a fost lansat în 1995. Producția acestor trabucuri este extrem de limitată, deși compania și-a extins plantațiile de tutun vis-a-vis de ferma Château de la Fuente din El Caribe care, se speră, va dubla producția acestei serii. În afară de aceste trabucuri, familia Fuente produce și o gamă standard, dar și seria Hemingway de figuardos mari.



Trabucurile sunt fabricate în principal folosind wrappers rare Cameroon, deși, unii folosesc wrappers naturale Connecticut Shade. Ele sunt bine realizate și amestecate, cu o aromă ușoară până la medie. Marca Fuente este una dintre cele mai populare din SUA.



ASHTON

Acestea sunt trabucuri de alegere, lucrate manual, numite după creatorul lor, William Ashton Taylor, un fabricant englez de țevi. Acum sunt produse de o companie deținută de americani.

Trabucurile, toate înfășurate în frunza Connecticut cu binder dominican din semințe cubaneze, sunt produse în trei stiluri diferite, cu arome distincte: Ashton, Ashton Aged Cabinet Selection și Ashton Aged Maduro.

Datorită îmbătrânirii suplimentare, Cabinet Selection este cea mai ușoară. Maturatul Maduro, folosind wrappers cu frunze largi, dă un fum moale, cu o aromă dulceagă.



AVO

Această marcă superioară de trabucuri lucrate manual a fost creată în 1986 de către muzicianul american, Avo Uvezian, scriitor al piesei de succes „Strangers in the Noapte". Trabucurile lor sunt fabricate manual cu wrapper Connecticut și fillere și bindere dominicane din semințe cubaneze. Seria mai scumpă, XO, parcurge un proces de îmbătrânire mai lung decât gama standard.



COHIBA

Aceste trabucuri au fost dezvoltate de General Cigar Company în anii '80 pentru a profita de reputația legendarelor trabucuri Cohiba fabricate în Cuba. Fillerul este un amestec de tutunuri îmbătrânite corespunzător din Republica Dominicană, cu un binder Jember și un wrapper Connecticut. Gustul este full-body, iar trabucurile continuă să se maturizeze în cutii de cedru, odată ce au fost făcute.


Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!