🔞 Interzis Minorilor. Fumatul dăunează grav sănătății!

Cohiba

Afișează: 1-23 din 23 produse

 Filtre
Cohiba - Trabuc Cohiba Robustos
-5% nou
Cohiba - Trabuc Cohiba Piramides
-6% nou
Cohiba - Trabuc Cohiba Siglo VI
-10% nou

Cohiba - Perfecțiune definită. Cohiba reprezintă apogeul excelenței în lumea trabucurilor. Cu o moștenire bogată și o reputație ce o precede, Cohiba este simbolul luxului și rafinamentului. Realizat cu atenție meticuloasă la detalii, fiecare trabuc Cohiba este o capodoperă ce îmbină arta și experiența celor mai buni producători de trabucuri.

De îndată ce ții un Cohiba în mână, simți calitatea excepțională și meșteșugul remarcabil. Foițele fine și perfecte ale învelișului, selecționate cu grijă și maturate, învăluie o amestecătură de tutun exquisit, curat și maturat până la perfecțiune.

Cu fiecare fum, te transporți într-un univers de arome și complexitate inegalabile, unde notele de condimente, piele și cedru se împletesc pentru a crea o experiență senzorială de neuitat.

Trabucurile COHIBA sunt expresia rafinamentului și eleganței. Ele sunt preferatele cunoscătorilor ce caută vârful plăcerii în fumat. Fie că sunt savurate într-o ocazie specială sau în fiecare zi, trabucurile Cohiba ridică arta fumatului la noi culmi.

În momentul în care aprinzi un Cohiba și privești dansul flăcării, devii parte a unei moșteniri care se întinde de-a lungul decadelor. Cu fiecare tragere, te alături unei comunități distinse de iubitori ai trabucurilor ce apreciază armonia dintre tradiție și inovație. Cohiba nu este doar un TRABUC; este un simbol al gustului, rafinamentului și căutării perfecțiunii.

Bucură-te de lumea Cohiba, unde meșteșugul întâlnește pasiunea și fiecare moment este ridicat la nivelul unei plăceri extraordinare. Experimentează esența luxului, îmbrățișează farmecul Cohiba.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!