❗️ FREE delivery on any order over 240 RON❗️

Istorie și listă trabucuri Cuesta-Rey, Davidoff, Don Diego, Don Juan Platinum și Dunhill

Istorie și listă trabucuri Cuesta-Rey, Davidoff, Don Diego, Don Juan Platinum și Dunhill

Istorie și listă trabucuri premium Davidoff, Dunhill, Don Juan Platinum, Don Diego și Cuesta-Rey. Continuăm enumerarea brand-urilor care produc trabucuri premium. Pe lângă Santo del Rey, există și alte mărci care realizează trabucuri de lux, făcute de mănă, cu migală și dedicare.


CUESTA-REY

Cuesta-Rey produce trei serii de trabucuri lucrate manual, de calitate superioară: Cabinet Selection, Centennial Collection și No. 95 - în Republica Dominicană. Compania a fost fondată inițial în Tampa, Florida, în 1884 de Angel La Madrid Cuesta, iar trabucurile erau fabricate din tutun cubanez, importate în SUA. Colecția Centennial, creată pentru a sărbători Centenarul companiei, este realizat cu wrapper Connecticut ușoare și bindere dominicane, Cabinet Selection cu wrappere Connecticut late și nr. 95 cu wrappere Camerun colorado.

DAVIDOFF

Zino Davidoff s-a născut în Rusia, unde tatăl său conducea un magazin de tutun. În 1911 familia Davidoff a emigrat în Elveția și a deschis un magazin de tutun în Geneva. După ce a călătorit în America de Sud și Centrală în anii 1920, Zino a ajuns în Cuba, unde a format o relație afectuoasă cu țara, care a durat până în 1990. După cel de-al doilea război mondial și-a creat selecția Château, bazată pe marca cubaneză Hoyo de Monterrey. La începutul anilor 1970, Zino Davidoff a format un parteneriat cu Ernst Schneider, un mare importator elvețian de țigări, și Cubatabaco, și împreună au comercializat cu succes trei serii de trabucuri Havana în toată lumea.



În 1990, din cauza unei dispute între Cubatabaco și Compania Oettinger Imex a lui Schneider, producția celor trei serii de Davidoff a încetat în Cuba și fabricarea a fost mutată în Republica Dominicană. Trabucurile sunt acum fabricate cu wrappere Connecticut claro și, deși sunt printre cele mai bune trabucuri produse în Dominicană, ele sunt diferite de Davidoff-urile produse anterior în Cuba - în ansamblu, aroma este mai ușoară.

DON DIEGO

Fabricat inițial în Insulele Canare până în anii 1970, această gamă excelentă de trabucuri lucrate manual folosește wrappere Connecticut sau Camerun, cu filler și binder dominican. Trabucurile sunt făcute în Tabacalera de Fabrica Garcia din La Romana pentru Consolidated Cigar Corporation. Anumite dimensiuni sunt disponibile fie în American Market Selection (AMS), double claro sau English Market Selection (EMS), wrapper colorado. Aceste trabucuri sunt apreciate atât de pasionați, cât și de începători deopotrivă, pentru gustul blând.

DON JUAN PLATINUM

Aceste trabucuri cu corp mediu până la plin sunt o specialitate, realizată manual, a Tropical Tobacco Inc. în Republica Dominicană. Trabucurile au un caracter cremos și neted și sunt realizate cu un wrapper Connecticut Shade, binder dominican și filler nicaraguan și dominican.

DUNHILL

Gama de trabucuri fabricate manual, de calitate superioară, Dunhill a fost realizată în Republica Dominicană din 1989. Pentru trabucurile Dunhill Aged se folosesc trei tipuri de frunze: Piloto dominican, Olor și Brazilia. Acestea furnizează componentele de filler și binder; wrapper-ul este Connecticut Shade. Aceste trabucuri, care se disting prin banda Dunhill albastră și cu alb, sunt fabricate din tutun prelevat într-un singur an și îmbătrânite în camere căptușite cu cedru, timp de trei luni. Proprietățile lemnului de cedru permit ca aroma și savoarea să obțină un echilibru subtil. O gamă mai mică, recunoscută după benzile lor alb-negru, sunt fabricate în Insulele Canare.

Customer Support 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!