❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Narghilea și accesorii

Afișează: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selecția ta:

Producător: Alanya Toro ×
Narghilea și accesorii Premium la cele mai bune prețuri din București. Aducem în România narghilele, și accesorii pentru ele, de calitate superioară, premium.
 

Narghilea și accesorii Premium la cel mai bun preț


Pentru a vă bucura de o NARGHILEA estetică, dar și practică, trebuie să alegeți un produs de calitate. Trabucuri de Lux SRL vine în întâmpinarea dvs., pentru a vă bucura la maximum de plăcerea de a fuma o narghilea aromată.

Narghileaua este un instrument tradițional de fumat, cunoscut și sub denumirea de shisha sau hookah. Narghileaua este alcătuită dintr-un vas, un tub de admisie și un tub de expirație, care se conectează printr-un muștiuc. În general, narghileaua este realizată din sticlă, ceramică sau metal și este decorată cu modele frumoase și detaliate.

Fumatul de narghilea este o experiență socială și plină de subtilități, care necesită o atenție deosebită pentru detalii și o pregătire adecvată. În general, fumătorii de NARGHILEA își pregătesc propriile amestecuri de tutun, care pot fi arome diferite, în funcție de preferințele personale. Acestea pot fi, de exemplu, cu arome de fructe, mentă, vanilie sau ciocolată.
 

Narghilea și accesorii premium de la TrabucuriDeLux.ro


Accesorii de narghilea, cum ar fi cărbunii, muștiucurile, plăcile de cărbune și alte elemente, sunt esențiale pentru a putea fuma narghilea într-un mod optim. Cărbunii sunt principala sursă de căldură pentru a produce fumul. Aceștia sunt disponibili în diferite dimensiuni și forme, și pot fi realizați din lemn, bambus sau coceni de porumb.

Cărbunii trebuie să fie aprinși înainte de a fi plasați pe placa de cărbune a narghilelei, și să fie înlocuiți periodic, pentru a asigura o temperatură și o arsură constantă.

Muștiucurile de narghilea sunt de asemenea un accesoriu important, deoarece permit fumătorului să inhaleze fumul fără a-și arde gura sau buzele. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, și pot fi realizate din metal, lemn sau plastic.
 

Narghilea și accesorii de lux


Plăcile de cărbune sunt o altă opțiune pentru a produce căldura necesară pentru fumatul cu narghilea. Acestea sunt realizate din metal și se încălzesc prin aprinderea cărbunilor plasați înăuntru. Plăcile de cărbune sunt mai eficiente decât cărbunii, deoarece permit controlul temperaturii și intensității căldurii.

Alte accesorii de narghilea includ căni de apă pentru răcirea fumului, plăci de cărbune, perii de curățare și altele. Acestea sunt concepute pentru a face experiența de fumat cu narghilea mai plăcută și mai ușoară.
 

Narghilea și accesorii pentru cele mai speciale cadouri


În concluzie, narghileaua este un instrument tradițional de fumat, care necesită o atenție deosebită pentru detalii și o pregătire adecvată. Accesorii de narghilea, cum ar fi cărbunii, muștiucurile, plăcile de cărbune și altele, sunt esențiale pentru a putea fuma narghilea într-un mod optim. Acestea trebuie să fie de calitate superioară și să permită o fumare ușoară și plăcută, pentru a face experiența de fumat cu narghilea cât mai plăcută și autentică.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!