❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Pipă briar Peterson Aran Rusticated 107 FT, în cutie cadou

Peterson
393,00 RON
Pipă briar Peterson Aran Rusticated 107 FT, în cutie cadou. De asemenea, la cerere, pipa poate fi personalizată cu numele clientului. Caracteristici pipa: Material – briar. Muștiuc – acrilic. Filtru – 9 mm (inclus). Diametru interior bol pipă – 21 mm. Inaltime bol pipă – 51 mm. Lungime pipă – 146 mm. Pipă fabricată manual. PIPA se livrează în cutie cadou Peterson.

Cadouri:

Pentru comenzi mai mari de 500RON! Vezi aici <-

Stoc epuizat

Durată de livrare: 1-3 zile lucrătoare

Cod Produs: C958 Ai nevoie de ajutor? 0769.55.55.11
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Pipă briar Peterson Aran Rusticated 107 FT, în cutie cadou. De asemenea, la cerere, pipa poate fi personalizată cu numele clientului.

Caracteristici pipă:

 
  • Material – briar.
  • Muștiuc – acrilic.
  • Filtru – 9 mm (inclus).
  • Diametru interior bol pipă – 21 mm.
  • Inaltime bol pipă – 51 mm.
  • Lungime pipă – 146 mm.
  • Pipă fabricată manual.


PIPA se livrează în cutie cadou Peterson.
 

Ce este lemnul de briar? Pipă briar Peterson Aran Rusticated 107 FT


Briarul - bulbii arbuștilor mediteraneeni de Erica Arboreea sunt, la nivel mondial, prima alegere a colecționarilor de pipe de tutun. Aceste tumori crescute la rădăcină au un lemn poros, rezistent la temperaturi înalte, neuniform, foarte apreciat pentru textura inedită. Interiorul acestor bulbi are culoare galben-roșiatică, cu relativ multe imperfecțiuni. În breaslă este cunoscut ca Ebauchon și este folosit pentru producția de PIPE de slabă calitate. Exteriorul, cunoscut ca Plateau, are o culoare gălbuie, inele relativ compacte, rezistență mai mare și mai puține imperfecțiuni, dar este mai greu de găsit în blocuri de dimensiuni adecvate, mai greu de prelucrat și mai rezistent, prin urmare fiind folosit pentru producția de pipe de înaltă calitate și estetică fină. Din cauza numărului mare de imperfecțiuni ale lemnului și a procesului îndelung de uscare, factori ce rezultă într-o producție destul de limitată de pipe, prețurile pentru o pipă fabricată dintr-un plateau sunt foarte ridicate. Pipe din acest lemn se găsesc în aproape toate formele și dimensiunile, de menționat fiind faptul că din considerente financiare multe din ele implică finisaj prin sablare (jet de nisip), având o suprafață aspră, mai confortabilă, fără imperfecțiuni datorate punctelor de nisip frecvent întâlnite la briar. Structura neuniformã a lemnului îl face foarte absorbant, fumul rezultat fiind uscat.

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!