❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Rocky Patel

Afișează: 1-24 din 85 produse

 Filtre
Rocky Patel - Într-o industrie construită pe recunoașterea numelui și a reputației, pasiunea lui Rocky Patel și-a adus brandul la culmi nevăzute de majoritatea producătorilor de trabucuri de tip boutique.

Munca lui Rocky Patel, grea și orele lungi au dat roade în mare măsură. Supraviețuitor al boom-ului trabucurilor, PATEL a supraviețuit concurenței cu o perseverență de neegalat în căutarea perfecțiunii. Cu un program extenuant de călătorie, responsabilități de birou și producție, Rocky își păstrează încă entuziasmul pe care l-a avut încă din prima zi.
 

Rocky Patel


Pe măsură ce călătorește prin lume, punându-și trabucurile în gura consumatorilor, pasiunea sa se extinde dincolo de retailer, permițând clienților săi experiența de a-l întâlni pe bărbatul din spatele fumurilor lor preferate.

Inițial un avocat de divertisment din Los Angeles, domnul Rocky Patel a fost familiarizat cu trabucurile din spatele studiourilor de la Hollywood. Trabucurile fine au devenit rapid o pasiune pentru el și a devenit unul dintre membrii fondatori originali ai Grand Havana Club.

În timp ce căuta cele mai bune TRABUCURI, domnul Patel a fost abordat cu oportunitatea de a-și produce propria marcă. În timp ce prietenii și colegii săi l-au avertizat să nu-și părăsească practica profitabilă pentru industria trabucurilor, domnul Patel a profitat de oportunitatea pentru a crea genul de produs pe care îl vedea că lipsește pe piață.
 

Trabucurile Rocky Patel


Pe lângă menținerea unei prezențe consistente în ochii publicului și invitarea clienților săi în călătoria vieții, Rocky Patel își petrece timpul concentrându-se pe producție. Își orientează produsul către un palat mai complex. El crede că amestecarea tutunurilor din diferite regiuni necesită mai multe abilități și cunoștințe și că creează un produs final mai satisfăcător.

Acest proces necesită mult timp, iar domnului Patel îi va lua adesea un an sau mai mult pentru a crea un amestec perfect. Rocky Patel Premium Cigars continuă să se impună înaintea concurenței, oferind trabucuri de cea mai mare valoare la prețuri rezonabile. Producând în prezent 20.000.000 de trabucuri anual, Patel elucidează că „fabricarea trabucurilor este o formă de artă care a transcendet de-a lungul generațiilor”.

Trei sute de mâini diferite ating tutunul din momentul în care un răsad este plantat în pământ, până la momentul în care un trabuc este plasat într-o cutie pentru transportul final. Rocky Patel își asigură clienții că atunci când se așteaptă la ce este mai bun, primesc tot ce este mai bun. Când se așteaptă la ce este mai bun, primesc trabucuri de lux Rocky Patel.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!