❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Set Pipa

Afișează: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selecția ta:

Producător: Santo del Rey ×
Categoria "Set Pipă Cadou" de pe TrabucuriDeLux.ro este dedicată entuziaștilor și cunoscătorilor de pipe, oferind o selecție rafinată de seturi de pipe pentru cadouri și colecționare. Fiecare SET este meticulos asamblat pentru a oferi o experiență completă de fumat, incluzând o pipă de înaltă calitate și accesoriile esențiale pentru întreținere și curățare.

Imaginile produselor evidențiază seturi elegante, prezentate în ambalaje sofisticate, ideale pentru a impresiona orice destinatar. Fie că este vorba de un set compact, cu o pipă și câteva instrumente de curățare, sau de un set de lux, complet echipat cu accesorii suplimentare cum ar fi brichete și filtru, fiecare oferă un omagiu tradiției și stilului asociat cu arta fumatului pipei.

Calitatea fiecărei piese reflectă măiestria și atenția la detalii pentru care sunt cunoscute brandurile prezentate, cum ar fi Jean Claude. Oferind de la modele clasice la cele moderne, aceste seturi sunt perfecte atât pentru începători, cât și pentru veterani, și reprezintă un cadou de neuitat pentru orice ocazie specială.

Seturile variază de la modele atemporale la cele contemporane, asigurând o potrivire pentru fiecare preferință. Pe lângă design, materialele alese pentru aceste PIPE CADOU — cum ar fi lemnul de briar rezistent, lemnul de cireș aromatic și chiar sticla elegantă — vorbesc despre un moștenire de calitate și stil.

Aceste materiale contribuie nu doar la plăcerea estetică și tactilă a pipei, dar și la aroma și experiența generală a fumatului. Potrivite pentru fumătorul experimentat sau pentru începător, aceste seturi de pipe sunt cadouri memorabile pentru orice ocazie, promițând să ridice ritualul fumatului la rang de artă.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!