❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Tabacheră din piele naturala Țigări

Afișează: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Tabachera din piele naturala Tigari - Descoperiți colecția noastră exclusivă de tabachere din piele naturală pentru țigări, o categorie dedicată celor care apreciază finisajele de înaltă calitate și stilul sofisticat. Acest accesoriu elegant nu este doar un mod practic de a transporta țigările, ci și o declarație de stil și rafinament.

Descrierea Categoriei: Fiecare TABACHERA din această categorie este realizată din piele naturală de cea mai bună calitate, atent selecționată pentru durabilitate și frumusețe. Pielea naturală oferă un aspect clasic care se îmbunătățește cu trecerea timpului, capătând un caracter unic și o patină distinctă.

Designul tabacherelor noastre variază de la modele simple și elegante, la cele cu detalii elaborate, îmbinând funcționalitatea cu estetica. Fiecare tabachera este proiectată pentru a se potrivi confortabil în buzunar sau în geantă, asigurând protecția țigaretelor împotriva zdrobirii sau a umidității.

Pe lângă compartimentul principal pentru țigări, multe dintre tabachere includ spații suplimentare pentru brichete și alte accesorii, făcându-le alegerea ideală pentru fumătorii care doresc organizare și accesibilitate. Cusăturile precise și finisajele de calitate ridicată subliniază atenția la detalii și măiestria în confecționarea acestor accesorii.

Categoria "Tabachera din Piele Naturală pentru Țigări" este dedicată celor care caută un accesoriu de lux, funcțional și durabil. Alegând o tabachera din pielea noastră de calitate, vă veți bucura nu doar de un accesoriu practic, ci și de unul care adaugă un plus de eleganță stilului personal. Fiecare piesă este o combinație armonioasă de utilitate și estetică, făcând-o un cadou ideal sau un accesoriu de nelipsit pentru orice fumător cu gusturi rafinate.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!