🔞 Interzis Minorilor. Fumatul daunează grav sănătății!

Tabachere Țigări

Afișează: 1-7 din 7 produse

 Filtre
Tabachere de lux pentru țigări la cele mai bune prețuri și unice în România. Tabachere cu brichetă, seturi și tabachere personalizate. La Trabucuri de Lux.ro

Tabacherele noastre pentru țigări sunt un accesoriu premium, conceput pentru a se potrivi cu stilul de viață modern și pentru a satisface nevoile fumătorilor care preferă țigările lungi si slim. Aceste TABACHERE sunt realizate din argint de calitate, care le conferă un aspect elegant și sofisticat.

Design-ul lor slim, se potriveste perfect cu țigările lungi si elegante, oferind o soluție practică pentru a le ține în siguranță. De asemenea, multe dintre aceste tabachere au încorporat și o brichetă, pentru a-ți oferi tot confortul de care ai nevoie în orice moment.
 

Tabachere de lux pentru Țigări


Noi oferim o varietate de modele și design-uri, astfel încăt să poți alege cel care se potrivește cel mai bine cu gusturile și nevoile tale, toate la un PREȚ accesibil. Tabacherele noastre sunt perfecte pentru fumătorii care doresc să se distingă prin bunul gust și stil, și care apreciază calitatea și exclusivitatea. Daca preferi țigările de foi, aceste TABACHERE sunt perfecte pentru tine.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!