­čö× Interzis Minorilor. Fumatul d─âuneaz─â grav s─ân─ât─â╚Ťii!

Tabachera Missing Stars

Tabachera Missing Stars
Cod Produs: C1763 Ai nevoie de ajutor? 0769.55.55.11 / 0732.552.642
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Tabachera Missing Stars este un accesoriu elegant ╚Öi practic pentru iubitorii de tutun. Aceasta este o tabachera de dimensiuni medii, confec╚Ťionat─â din piele ecologic─â de înalt─â calitate, cu un design modern ╚Öi atractiv. Tabachera are o form─â dreptunghiular─â ╚Öi este prev─âzut─â cu o clapet─â cu închidere magnetic─â, care asigur─â p─âstrarea tutunului în siguran╚Ť─â ╚Öi protejat de umiditate.

Tabachera Missing Stars este decorat─â cu un design unic, care reprezint─â un fundal întunecat cu stele aurii lips─â. Aceast─â tabachera se remarc─â prin designul s─âu interesant ╚Öi modern, care o face un accesoriu ideal pentru cei care î╚Öi doresc un aspect distinctiv ╚Öi deosebit.

Tabachera dispune de un compartiment principal spa╚Ťios, care poate g─âzdui o cantitate generoas─â de tutun, iar în interiorul capacului are un suport special pentru ╚Ťig─âri. Tabachera este u╚Öor de transportat ╚Öi depozitat, fiind potrivit─â pentru uzul zilnic sau pentru a fi purtat─â în c─âl─âtorii.

În general, Tabachera Missing Stars este un accesoriu practic ╚Öi elegant, conceput pentru a p─âstra tutunul în condi╚Ťii optime ╚Öi a-l proteja de umiditate, iar designul s─âu modern ╚Öi atr─âg─âtor îi confer─â un aspect distinctiv ╚Öi deosebit.

Dac─â dore╚Öti s─â i╚Ťi exprimi p─ârerea despre acest produs po╚Ťi ad─âuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie s─â mai adaugi cel pu╚Ťin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!