❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Gurkha Trabucuri Gurkha 15 Years Reserve Kraken XO Maduro

1.653,00 RON
Trabucuri Gurkha 15 Years Reserve Kraken XO Maduro: Un Jalon al Sofisticării în Lumea Trabucurilor! Trăind într-o epocă a luxului accesibil și a poftei pentru cele mai fine plăceri ale vieții, trabucul rămâne o emblemă a rafinamentului autentic.
Stoc epuizat

Durată de livrare: 24/48 ore

Cod Produs: C2738 Ai nevoie de ajutor? 0732.552.642
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Trabucuri Gurkha 15 Years Reserve Kraken XO Maduro: Un Jalon al Sofisticării în Lumea Trabucurilor! Trăind într-o epocă a luxului accesibil și a poftei pentru cele mai fine plăceri ale vieții, trabucul rămâne o emblemă a rafinamentului autentic.

Cu toate acestea, nu orice trabuc este creat egal, iar "Trabucuri Gurkha 15 Years Reserve Kraken XO Maduro" se ridică în această categorie exclusivistă, oferind fumătorilor o experiență trăită și o tradiție veche de secole.

Gurkha este sinonim cu maestria și dedicația, iar această creație specifică este o dovadă vie a acestui angajament. Având o tărie de la mediu spre tare, acest trabuc promite o experiență de fumat intensă, dar echilibrată. Învelișul Maduro conferă nu numai o estetică impresionantă, dar și un gust distinctiv, bogat și plin.

În plus, cu o lungime generoasă de 152 mm, se poate aștepta ca momentul de fumat să dureze aproximativ 120 de minute, oferind astfel ample oportunități de meditație, contemplare sau pur și simplu de relaxare. Fiecare cutie conține 20 de asemenea capodopere, menite să satisfacă chiar și cei mai exigenți entuziaști ai trabucurilor.

Republica Dominicană, țara de origine a acestor trabucuri, este cunoscută pentru solul său fertil și clima sa propice, care asigură că tutunul cultivat aici este de cea mai înaltă calitate. Este un loc unde tradiția și inovația se îmbină perfect, conducând la producția de trabucuri excepționale.

Un detaliu care nu trebuie trecut cu vederea este punctajul C.A de 97, un indicator al recunoașterii internaționale și al excelenței în fabricarea trabucurilor. Acest scor atestă calitatea superioară și artizanatul măestrit de care beneficiază fiecare trabuc GURKHA.

În încheiere, "Trabucuri Gurkha 15 Years Reserve Kraken XO Maduro" nu este doar un trabuc, ci o odisee a gusturilor, a pasiunii și a tradiției. Este un invitat special pentru fiecare ocazie și o reflecție a celor mai înalte standarde în arta fumatului.
Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!