❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Oliva Trabucuri Oliva Nub 460 Sun Grown Tubos Gordito

616,00 RON
Trabucuri Oliva Nub 460 Sun Grown Tubos Gordito - În tapiseria nuanțată a lumii trabucurilor, Oliva Nub 460 Sun Grown Tubos Gordito se evidențiază ca un mozaic captivant de aromă, meșteșug și tradiție.
Stoc epuizat

Durată de livrare: 24/48 ore

Cod Produs: C2705 Ai nevoie de ajutor? 0732.552.642
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Trabucuri Oliva Nub 460 Sun Grown Tubos Gordito - În tapiseria nuanțată a lumii trabucurilor, Oliva Nub 460 Sun Grown Tubos Gordito se evidențiază ca un mozaic captivant de aromă, meșteșug și tradiție.

Profilul lor îndrăzneț, încapsulat în forma compactă Gordito, contrazice înțelepciunea convențională despre estetica trabucurilor și îi invită pe adevărații cunoscători să reevalueze ceea ce știu despre experiența oferită de un trabuc.

Învelișul Sun Grown, îmbăiat în lumina soarelui și maturat de timp, oferă o nuanță vibrantă și un profil de aromă la fel de vivace. O melanj de subtonuri pământii, indicii dulci și o atingere de condimente este armonizat frumos, oferind o melodie de gusturi care dansează pe papilele gustative.

Protejat în interiorul tubos-ului elegant, fiecare trabuc își păstrează integritatea, făcându-l companionul perfect pentru călătorii sau momente de introspecție. Aceste tubosuri nu numai că păstrează prospețimea, dar servesc și ca un testament al angajamentului brandului OLIVA de a livra perfecțiunea în fiecare detaliu.

Realizate cu pasiune în inima Nicaraguei, Oliva Nub 460 Sun Grown Tubos Gordito sunt mai mult decât doar un fum. Ele sunt o poveste a moștenirii bogate a terenului, a dedicației meticuloase a artizanului și a căutării nesfârșite pentru excelență de neegalat în lumea trabucurilor. O experiență atemporală care așteaptă să fie dezvăluită, o suflare la un moment dat.

Cu o formă impunătoare Gordo, acest trabuc este învăluit într-un înveliș Nicaraguan Habano, care îi oferă o tonalitate distinctivă și o bază robustă de arome. Binder-ul și filler-ul nicaraguane, în combinație cu inelul de 60 și lungimea de 102 mm, îi conferă o consistență remarcabilă și o structură care echilibrează fiecare suflare.

Cu o grosime de 24 mm, acest trabuc se așează confortabil între degete, invitând la momente de răgaz și contemplare. La degustare, notele cremoase se contopesc armonios cu indiciile de caramel și tonurile pământești, creând o experiență olfactivă și gustativă profundă și memorabilă.

Aceasta nu este doar o simplă degustare, ci o călătorie în inima Nicaraguei, unde tradiția trabucurilor se îmbină cu pasiunea pentru calitate și autenticitate.
Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!