❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Oliva Trabucuri Oliva Serie V Melanio Toro Gordo

935,00 RON
Trabucuri Oliva Serie V Melanio Toro Gordo - acest trabuc evidențiază artizanatul și dedicarea mâinilor experimentate care îl rulează, făcând ca fiecare suflare să fie o călătorie într-o lume de savoare și senzație fără egal. Cu dimensiuni de 4 inchi în lungime și un calibru de 60, acest TRABUC se prezintă cu o aură măreață, promițând o sesiune de fumat rafinată și de lungă durată.
Stoc epuizat

Durată de livrare: 24/48 ore

Cod Produs: C2674 Ai nevoie de ajutor? 0769.55.55.11
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Trabucuri Oliva Serie V Melanio Toro Gordo - acest trabuc evidențiază artizanatul și dedicarea mâinilor experimentate care îl rulează, făcând ca fiecare suflare să fie o călătorie într-o lume de savoare și senzație fără egal.

Cu dimensiuni de 4 inchi în lungime și un calibru de 60, acest TRABUC se prezintă cu o aură măreață, promițând o sesiune de fumat rafinată și de lungă durată. Sufletul Oliva Serie V Melanio Toro Gordo rezidă în amestecul său de tutun măiestrit maturat.

Aceste frunze au văzut trecerea timpului, maturându-se la perfecțiune pe parcursul a aproape cinci ani, asigurând un fum armonios.

Învelit într-o frunză imaculată de Ecuadorian Sumatra, exteriorul Melanio Toro Gordo este un spectacol de privit. Acest înveliș, renumit pentru dansul său dulce-picant, se potrivește perfect cu profunzimea tutunurilor nicaraguane din liant și umplutură. Este o uniune care încântă palatul.

De la momentul în care flacăra atinge baza sa, Toro Gordo își dezvăluie povestea. Începe cu un crescendo vivace de condimente, ecouri de piper și cedru, temperându-se treptat într-o simfonie de dulceață, amintind de un vin de desert bine învechit. Pe măsură ce povestea se desfășoară, fumătorul descoperă o tapiserie bogată de arome, precum pielea veche, espresso întunecat și nuci prăjite, garantând o experiență de neuitat.

Nu poți să nu admiri construcția meticuloasă a OLIVA Serie V Melanio Toro Gordo. Arderea este constantă, tragerea, impecabilă, iar cenușa este un testament al integrității sale. Se menține dreaptă, de culoare gri și fermă, indicativă pentru compoziția sublimă a trabucului.

În variația sa Gordo, Melanio promite o întâlnire extinsă cu luxul, perfectă pentru acele seri când timpul este doar o plimbare liniștită. Acest capodoperă cu corp mediu spre plin echilibrează puterea sa cu un palat de arome stratificate, încântând atât novicele, cât și cunoscătorul.

Pentru a concluziona, Oliva Serie V Melanio Toro Gordo este mai mult decât un TRABUC; este o narativă, un testament al dedicării și o experiență de lux. Te invită să faci parte din povestea sa, unde fiecare suflare este un capitol de eleganță și plăcere. Nu doar să-l fumezi; să-l trăiești.
Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!