❗️ FREE delivery on any order over 240 RON❗️

Boveda Boveda 320 grame cu cristale umidificatoare 72 %

280,00 RON 240,00 RON
You save: 40,00 RON
Boveda 320 grame cu cristale umidificatoare 72 % - Protejați-vă trabucurile de uscare excesivă sau mucegai într-un umidificator etanș. În plus, câștigă încredere că vei avea un fumat perfect de fiecare dată cu Boveda Size 320. Ai mai multe umidificatoare? Aceasta este cea mai versatilă Boveda vreodată! Utilizați în humidoare de orice dimensiune!

Cadouri:

Pentru comenzi mai mari de 500RON! Vezi aici <-Selectati optiunile dorite pentru acest produs


Adaugati un text


Add to cart
Unavailable at the moment

Delivery date: 24/48 hours

Product Code: C233 Do you need help? 0732.552.642
Add to wishlist Request information
  • Description
  • Video (1)
  • Reviews (0)
Boveda 320 grame cu cristale umidificatoare 72 % - Protejați-vă trabucurile de uscare excesivă sau mucegai într-un umidificator etanș. În plus, câștigă încredere că vei avea un fumat perfect de fiecare dată cu Boveda Size 320.

Ai mai multe umidificatoare? Aceasta este cea mai versatilă Boveda vreodată! Utilizați în humidoare de orice dimensiune! În umidoarele mai mari, este o putere mai condensată. UNU (1) Mărimea 320 = CINCI (5) Mărimea 60. În umidoarele mai mici, este o îngrijire de lungă durată a trabucurilor fără întreținere. Într-un umidificator de 25 de trabucuri, Size 320 este bun pentru până la 1 an!

Boveda 320 grame cu cristale umidificatoare 72 %

Păstrează zaharurile și uleiurile (aroma) în tutun și perfecționează echilibrul dintre umplutura, liantul și învelișul. Pur și simplu desfaceți și puneți Boveda în humidor, apoi închideți capacul, este atât de ușor. Controlul precis al umidității BOVEDA restabilește și menține automat umiditatea în orice tip de depozitare a trabucurilor - umidificatoare de birou, umidificatoare de dulap, wineadors, coolerdors și tupperdors.

INFORMAȚIE
Dimensiuni individuale ale Boveda: 6,75" x 5" x 0,82"

Una (1) Mărimea 320 = Cinci (5) Mărimea 60. Mai multă putere pentru umidificatoare mai mari. Durează de 2 ori mai mult în umidoare mai mici. Restaurați și mențineți trabucurile la o umiditate relativă precisă (RH) cu BOVEDA, liderul global în controlul bidirecțional al umidității.

Boveda 320 grame cu cristale umidificatoare 72 %

75% RH pentru majoritatea umidificatoarelor din lemn și trabucurilor cu ambalaje fragile. De asemenea, potrivit pentru tutun aromatic de pipă de până la 1 lb.

Câte Boveda pentru humidorul tău? Utilizați câte o (1) 320 Boveda pentru fiecare 100 de trabucuri TOTALE pe care le poate ține un umidificator. Exemplu: pentru un umidificator cu o capacitate de 250 de trabucuri, utilizați trei (3) Bovedas de dimensiune 320 simultan. Umidificatoare mai mici? Foloseste Marimea 60 Boveda.

Nimic de adăugat sau activat—Elimină mizeria de a folosi apă, geluri, margele sau PG (propilenglicol) în humidor. Adaugă automat ȘI absoarbe umezeala pentru a menține trabucurile premium proaspete și cu gustul așa cum au dorit producătorii de trabucuri.

Boveda 320 grame cu cristale umidificatoare 72 %

Durată lungă - Menține RH potrivită pentru un umidificator mare din lemn timp de 2-4 luni și un umidificator etanș timp de 6-9 luni.

AMBALARE:
Pachet unic ambalat individual, sigilat din fabrică într-un plastic cu barieră înaltă. Nedeschis, Boveda poate rămâne proaspăt până la 2 ani.

Nu amestecați nivelurile de RH în același umidificator. Și nu folosiți Boveda în același humidor cu alte produse de umidificare deoarece acestea se vor lupta unul împotriva celuilalt și vor reduce eficiența lui Boveda.

 
If you want to express your opinion about this product you can add a review.

The review was sent successfully.

Customer Support 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!