❗️ FREE delivery on any order over 240 RON❗️

Cognac Claude Chatelier XO Extra Old + cutie cadou

Maison Ferrand
347,00 RON
Cognac Claude Chatelier XO Extra Old + cutie cadou - Produs prin metode tradiționale în Franța, Claude Chatelier XO este un cognac învechit în butoaie de stejar, caracterizat de un gust persistent, catifelat și elegant, cu arome de vanilie și fructe uscate. Cognacul Claude Chatelier este distilat în vase mici de cupru de 25 de hectolitri, conform metodelor străvechi, tradiționale...

Cadouri:

Pentru comenzi mai mari de 500RON! Vezi aici <-

Unavailable at the moment

Delivery date: Termenul de livrare diferă în funcție de localitatea în care trebuie să ajungă curierul. Produsele noastre ajung în 24/48 ore.

Product Code: C222 Do you need help? 0769.55.55.11
Add to wishlist Request information
  • Description
  • Reviews (0)
Cognac Claude Chatelier XO Extra Old + cutie cadou - Produs prin metode tradiționale în Franța, Claude Chatelier XO este un cognac învechit în butoaie de stejar, caracterizat de un gust persistent, catifelat și elegant, cu arome de vanilie și fructe uscate.

Cognacul Claude Chatelier este distilat în vase mici de cupru de 25 de hectolitri, conform metodelor străvechi, tradiționale.
Maison Ferrand este creația lui Alexandre Gabriel și una dintre cele mai vechi familii de vinificatori din regiunea Cognac. Viziunea lui Gabriel a fost să revigoreze industria prin metode artizanale onorate de timp, aducând COGNAC-ul înapoi la rădăcini, oferind o expresie autentică a celei mai bune regiuni a coniacului - Grande Champagne.

Cognac Claude Chatelier XO Extra Old + cutie cadou

Obișnuința meticuloasă a lui Alexandre Gabriel și susținerea sa pentru metode vechi de secole provoacă convențiile moderne ale producției de masă de cognac. Instalația Maison Ferrand este amplasată printre podgoriile din Charente, în Château de Bonbonnet in Ars din secolul al XVIII-lea, deținut cândva de familia Martell, ce a fost renovată pentru a include o sală de amestecare în 2004.

Maison Ferrand deține, de asemenea, coproprietatea podgoriei de 247 de acri, Logis d’Angeac. Amplasată în inima Grande Champagne, distileria datează din 1776. Doar vinurile din cele mai bune regiuni sunt incluse în cognac-ul Claude Chatelier. Distilat prin metode tradiționale și învechit în pivnițe întunecate, acestea îi conferă caracterul său subtil și bine echilibrat.

Cognac Claude Chatelier XO Extra Old + cutie cadou

Cognac-urile Claude Chatelier au câștigat premii la mai multe competiții internaționale de băuturi spirtoase, inclusiv International Wine Challenge, Beverage Testing Institute și ISWC.

Acest elegant coniac XO are nuanțe profunde de mahon, care indică maturarea în butoaie de stejar.

Claude Chatelier XO are note de stejar pe nas, urmate de arome de vanilie și flori uscate. Gustul este armonios echilibrat cu arome de prune, fructe confiate, alune și smochine. Notele de Rancio sunt însoțite de piele și tutun pe final.

Livrat în: sticlă cognac de 700ml (70 CL).
Tărie: 40% (ABV)
If you want to express your opinion about this product you can add a review.

The review was sent successfully.

Customer Support 12:00-15:00

0769.55.55.11 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!