❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Cigar Bar

Afișează: 1-14 din 14 produse

 Filtre
Cigar Bar - Categoria "Cigar Bar" oferită pe site-ul TrabucuriDeLux.ro aduce o experiență exclusivă și rafinată fumătorilor de trabucuri din întreaga țară. În cadrul acestei categorii, vă invităm să vă bucurați de o gamă variată de servicii pentru orice fel de eveniment, cât și de trabucuri premium și accesorii de cea mai înaltă calitate, într-un mediu elegant și relaxant, ca într-un adevărat bar pentru iubitorii de trabucuri.
 

Caracteristicile serviciului Cigar Bar includ:
 

  1. Seleție Exclusivă de Trabucuri: Oferim o gamă diversificată de trabucuri premium, selectate cu grijă din cele mai prestigioase branduri din lume, pentru a satisface cele mai exigente gusturi ale clienților noștri.

  2. Ambianță Elegantă: Cigar Barul nostru oferă un mediu rafinat și confortabil, perfect pentru a vă relaxa și a savura fiecare moment al fumatului de trabuc.

  3. Accesorii de Lux: Pe lângă trabucuri, găsiți și accesorii premium, inclusiv brichete, cutii de trabucuri, umidificatoare și alte accesorii esențiale pentru experiența dumneavoastră de fumat.

  4. Consultanță Specializată: Echipa noastră pasionată și bine instruită este disponibilă pentru a oferi consultanță și asistență în alegerea trabucurilor și a accesoriilor potrivite, pentru a vă asigura că fiecare moment petrecut în Cigar Bar este de neuitat.


Indiferent dacă sunteți un cunoscător experimentat sau un începător entuziast în lumea trabucurilor, Cigar Bar-ul de pe TrabucuriDeLux.ro este destinația perfectă pentru a vă bucura de o experiență de fumat premium, într-un mediu luxos și prietenos.

Cigar Bar / Cigar Corner pentru evenimente reprezintă un concept inovator care aduce o notă de eleganță și rafinament la orice tip de eveniment special, fie că este vorba despre nunți, petreceri private, evenimente corporate sau alte ocazii memorabile. Acest spațiu dedicat fumătorilor de trabucuri reprezintă un punct focal al evenimentului, oferind o experiență distinctă și sofisticată pentru toți participanții.

În concluzie, un Cigar Bar / Cigar Corner pentru evenimente reprezintă un element distinctiv și memorabil al oricărui eveniment special. Oferind o gamă de trabucuri premium, consultanță specializată și o ambianță rafinată, acesta aduce un plus de eleganță și rafinament la orice ocazie specială.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!