❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Ashton

Afișează: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Trabucuri Ashton - Brand-ul de trabucuri ASHTON este cunoscut pentru calitatea de excepție a produselor sale, fiind un favorit al cunoscătorilor de trabucuri care caută o experiență de fumat luxoasă și de înaltă calitate.

Trabucurile Ashton sunt realizate manual în Republica Dominicană și se disting prin utilizarea unui blend de tutun atent selecționat, care oferă o gamă variată de arome și intensități. Fiecare trabuc Ashton trece printr-un proces riguros de control al calității pentru a asigura că doar cele mai bune produse ajung pe piață sub numele acestui brand prestigios​​.

Gama Ashton include diverse linii de trabucuri, printre care Ashton Classic, VSG (Virgin Sun Grown), și Aged Maduro, fiecare oferind o experiență unică de fumat. De exemplu, Ashton Classic Magnum este apreciat pentru gustul său neted și consistent, având un corp mediu și oferind note subtile de cedru, frișcă, vanilie și migdale, ceea ce îl face un deliciu pentru iubitorii de trabucuri​​.

Pe de altă parte, Ashton VSG (Virgin Sun Grown) este renumit pentru wrapper-ul său Ecuador Sumatra și amestecul de tutun Dominican maturat timp de 4-5 ani, oferind note vibrante de ciocolată, cedru și condimente pentru o experiență de fumat bogată și savuroasă​​.

Ashton Cigar Company oferă, de asemenea, ediții limitate și colecții speciale, cum ar fi Ashton Classic Sampler Collection, care include o selecție de cinci trabucuri diferite, permițând degustarea unei game largi de arome și intensități.

Aceste ediții limitate sunt foarte căutate de colecționari și iubitori de trabucuri pentru calitatea lor excepțională și ambalajul elegant​​. În concluzie, Ashton se distinge în lumea trabucurilor prin dedicarea sa față de calitate, lux și rafinament, oferind o experiență inegalabilă de fumat.

Cu o atenție deosebită pentru detalii și un angajament față de excelență, Ashton reușește să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi ale iubitorilor de trabucuri de pe întregul glob.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!