❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Luis Martinez

Afișează: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Trabucuri Luis Martinez - Marca de trabucuri Luis Martinez este recunoscută pentru calitatea superioară și rafinamentul oferit iubitorilor de trabucuri. Aceste trabucuri, ambalate individual în tuburi de păstrare, sunt fabricate cu măiestrie și atenție la detalii, garantând o experiență de fumat bogată și memorabilă.

Cutiile de trabucuri Luis Martinez Crystal Churchill, de exemplu, conțin 20 de bucăți și sunt ideale atât pentru colecționari, cât și pentru a fi oferite cadou la ocazii speciale, subliniind momentele de relaxare sau cele petrecute în companie plăcută​.

Aceste TRABUCURI sunt realizate dintr-un amestec de tutunuri din Nicaragua și Honduras, cu învelișuri Ecuador Sungrown, oferind o forță de la mediu la tare.

Lungimea de 180 mm și diametrul de 48 (18.9 mm) promit o degustare îndelungată și satisfăcătoare, iar prețul afișat reflectă calitatea premium a acestora. Luis Martinez se distinge prin abilitatea de a combina tradiția cu inovația, creând trabucuri care să răspundă așteptărilor celor mai exigente palate.

Descoperă mai multe despre gama variată de trabucuri oferite de Luis Martinez și bucură-te de o selecție premium care reflectă pasiunea și dedicația acestui brand în arta fabricării trabucurilor. Aceste detalii fac din LUIS MARTINEZ o marcă respectată și apreciată în comunitatea iubitorilor de trabucuri, oferind momente unice de savoare și relaxare.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!