❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Santa Clara

Afișează: 1-5 din 5 produse

 Filtre
Trabucuri Santa Clara - Trabucurile Santa Clara sunt recunoscute pentru eleganța și rafinamentul lor în lumea trabucurilor. Printre variantele populare se numără "Santa Clara Madrigal Picador BUTT 10" și "SANTA CLARA 1830 Qvino 10". Madrigal Picador sunt trabucuri realizate manual de master blenderii, folosind tutunuri fine și perfect invechite de San Andres. Acestea sunt apreciate pentru aroma lor maximă și raportul calitate-preț foarte bun, fiind considerate ideale pentru utilizarea zilnică​.

O altă serie remarcabilă este "Santa Clara 1830 Churchill Tube (20)", care constă într-o cutie cu 20 de trabucuri ambalate individual în tuburi de păstrare. Aceste trabucuri se disting prin dimensiunea lor impresionantă și sunt numite după celebrul om politic britanic Winston Churchill.

Dimensiunea Churchill se caracterizează printr-un diametru generos și o lungime elegantă, ce permite degustarea îndelungată a aromelor fine. Umplutura este din tutun San Andres, iar învelișul este Capa Fina Rosanda of San Andres, cu o tărie medie.

Aceste TRABUCURI sunt apreciate pentru gustul lor delicios și complex, cu note de lemn prețios, ciocolată neagră, condimente și o subtilă dulceață florală. Fiecare trabuc este realizat manual de către experți meșteșugari, garantând o arsură uniformă și o experiență de fumat relaxantă și plăcută.

Aceste descrieri evidențiază calitatea superioară a trabucurilor Santa Clara, fiind o alegere perfectă pentru cei care caută eleganță și rafinament în experiența lor cu trabucurile.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!