❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi Davidoff

Afișează: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Țigări de Foi Davidoff - Gama de țigări de foi Davidoff, în special variantele Gold Mini și Silver Mini, exemplifică dedicarea brandului pentru calitate premium și experiențe rafinate de fumat. Aceste oferte mici, dar luxoase, sunt perfecte pentru fumătorii care caută TUTUN de înaltă calitate într-un format compact.

Țigările de foi Davidoff Gold Mini sunt descrise ca fiind un adevărat rafinament într-un format compact, conținând 10 TIGARI de foi fără filtru, meticulos fabricate pentru a oferi o experiență premium de fumat. Ele sunt recunoscute pentru construcția solidă și arderea uniformă, datorită legăturii din Java care oferă stabilitate și echilibru.

Amestecul de tutun de calitate superioară din Brazilia și Indonezia adaugă un caracter distinct și plin de corp, făcând experiența de fumat rafinată și satisfăcătoare. Frunza de înveliș Sumatra de culoare maro deschis adaugă o eleganță subtilă și completează perfect experiența DAVIDOFF Mini Cigarillos.

Aceste țigări de foi se caracterizează prin tarie de la slabă la medie, cu arome bogate de cedru, condimente și piele, oferind un echilibru perfect între aromă și putere. Cu o construcție excelentă și o sofisticare delicată, Davidoff Gold Mini Cigarillos sunt ideale pentru cei care apreciază calitatea și rafinamentul brandului Davidoff într-un format mai accesibil și mai ușor​.

Pe de altă parte, țigările de foi Davidoff Silver Mini sunt proiectate pentru cei care apreciază experiența de fumat a foi de înaltă calitate într-o manieră rafinată. Ambalate în seturi de 20, aceste țigări de foi de dimensiuni mai mici sunt perfecte pentru sesiuni de fumat mai puțin intense sau când timpul este limitat.

Fiecare țigară de foi este fabricată cu grijă, respectând reputația Davidoff pentru atenție la detalii și produse premium​. În plus, țigările de foi Davidoff Club 10 vin într-un format care prezintă un amestec selectat cu expertiză de tutunuri de umplutură lungă de cea mai bună calitate din Brazilia, Indonezia și Caraibe.

Finalizate cu o frunză de înveliș Sumatra de culoare maro deschis, aceste TIGARI DE FOI oferă o sofisticare premium handmade și o experiență ușoară într-o formă subțire care demonstrează construcția impecabilă și echilibrul pentru care renumitul nume Davidoff este cunoscut​.

Per ansamblu, țigările de foi DAVIDOFF oferă o fereastră către moștenirea brandului de a oferi produse de tutun excepționale, adresându-se momentelor de relaxare scurtă cu lux și stil. Indiferent dacă se optează pentru varianta Gold Mini, Silver Mini sau Club 10, fumătorii sunt tratați cu o experiență care combină tradiția cu eleganța fumatului modern de lux.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!