❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Don Juan Urquijo

Afișează: 1-5 din 5 produse

 Filtre
Trabucuri Don Juan Urquijo - Trabucurile Don Juan Urquijo sunt renumite pentru complexitatea lor aromatică și calitatea excepțională. Acestea oferă arome bogate de frișcă și malț, împletite cu note dulci de miere și nuanțe delicate de citrice. Aroma acestor trabucuri este îmbogățită cu indicii subtile de nucșoară și scorțișoară, adăugând un plus de finețe și sofisticare experienței de fumat​​.

În 1995, maestrul producător de trabucuri cubanez, Señor Alfredo Salinas, s-a alăturat echipei Tabacalerei pentru a integra tehnicile moderne cubaneze de rulare a trabucurilor cu metodele tradiționale. În onoarea contribuției sale semnificative la fabricația trabucurilor din Filipine, Tabacalera a lansat o ediție limitată a seriei Don Juan Urquijo 20° Aniversario. Această serie specială utilizează tutun din semințe cubaneze cultivat în Filipine și umpluturi dominicane lungi, ambele din 1995, pentru a continua moștenirea seriei tribut cu Don Juan Urquijo. Aceste trabucuri sunt disponibile în dimensiunile Robusto, Corona și Toro și sunt ambalate într-un înveliș natural sumatra brazilian​​.

Fiecare trabuc Don Juan Urquijo măsoară 128 mm în lungime și are un ring gauge de 50, oferind o experiență de fumat de înaltă calitate, apreciată de cunoscători.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!