❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Brick House

Afișează: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Trabucuri Brick House - reprezintă un simbol al moștenirii, calității și tradiției în lumea trabucurilor, reflectând o istorie bogată care a început în prima parte a secolului XX. Inițial lansate de J.C. Newman ca un amestec pur cubanez, făcut din cele mai fine tutunuri Havana, marca a fost inspirată de casa copilăriei lui Newman dintr-un mic sat maghiar, care a servit ca un centru comunitar unde localnicii se adunau pentru a se bucura de compania reciprocă, adesea peste TRABUCURI.

După o pauză datorată Marii Depresiuni, marca a fost revigorată peste 80 de ani mai târziu de nepoții lui Newman, Eric și Bobby, care au schimbat producția pentru a utiliza cele mai excepționale tutunuri nicaraguaneze. Astăzi, trabucurile Brick House sunt celebrate pentru amestecul lor de tutunuri nicaraguaneze pentru umplutură și legătură, învelite într-o frunză robustă Havana Subido™ sau, pentru varianta Maduro, într-un înveliș brazilian Arapiraca.

Aceste schimbări au introdus un profil de aromă corpolentă, marcat de indicii bogate de dulceață, echilibrat cu fumul original blând spre mediu, presărat cu note de pământ, cedru, condimente și cafea​​​​.

Relansarea BRICK HOUSE nu a adus doar o revenire la rădăcinile mărcii, dar și o extindere cu linii noi, cum ar fi Maduro și Double Connecticut, care satisfac o gamă de palate, de la cei care preferă o experiență blândă, blândă spre medie, până la cei care doresc un fum mai îndrăzneț, mediu spre plin.

Versiunea Maduro oferă arome complexe de piper negru și pământ, completate de ciocolată, fructe uscate și caramel. Linia Double Connecticut, folosind un înveliș autentic Connecticut Shade și legătură Connecticut Broadleaf, oferă un profil de aromă picant și piperat, o ofertă unică pe piață​​​​.

Trabucurile Brick House și-au câștigat locul ca un bestseller național, primind distincții, inclusiv cel mai bun trabuc la preț accesibil, și locuri în Top 25 Trabucuri de la Cigar Aficionado, alături de evaluări înalte de la alte publicații prestigioase. Această recunoaștere subliniază angajamentul constant al mărcii față de calitate și meșteșugărie, făcând din Brick House o alegere preferată atât pentru începători, cât și pentru cunoscătorii experimentați​​​​.

Mai mult, conexiunea mărcii Brick House cu familia și tradiția este o parte esențială a atractivității sale. Omagiul adus trecutului familiei Newman, împreună cu dedicarea de a menține cele mai înalte standarde de selecție a tutunului și fabricație a trabucurilor, transmise din generație în generație, a cimentat statutul Brick House în industria trabucurilor​​.

Această moștenire durabilă, combinată cu un portofoliu divers de trabucuri care satisfac un spectru larg de gusturi și preferințe, asigură că Brick House rămâne un nume distins printre aficionados din întreaga lume.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!