❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi Handelsgold

Afișează: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Țigări de Foi Handelsgold - sub marca Arnold André, s-au impus ca unul dintre cele mai vechi și de succes branduri din industria tutunului de la lansarea lor pe piață în 1950. Recunoscute pentru creșterea rapidă și gama largă de arome, inclusiv ciocolată, vanilie, cireșe și cocos, aceste TIGARI DE FOI se adresează unei palete diverse, oferind opțiuni cu filtre de plastic, lemn sau chiar fără filtru.

Această varietate asigură că țigările de foi Handelsgold pot satisface orice preferință pentru țigările de foi cu aromă dulceagă, făcându-le extrem de versatile pentru diferite gusturi​.

Arnold André, cel mai mare producător de TUTUN din Germania, a fost fondat la Osnabrück în 1817, marcându-se ca un pionier în comerțul cu tutun german. Creșterea semnificativă a companiei a atins apogeul în anii '50 și '60, cu un efectiv de 6.000 de angajați, devenind cel mai mare pe piața de trabucuri.

Țigările de foi HANDELSGOLD, în special, au devenit populare nu doar în Germania, dar au și simbolizat anii miracolului economic, devenind o parte indispensabilă a peisajului german de trabucuri​.

Gama largă Handelsgold prezintă diverse arome și tipuri de filtre, asigurându-le practicitatea și atractivitatea pentru un public larg. Tranziția în strategia companiei în anii '80 către servirea unei piețe mai specializate le-a permis să prospere, beneficiind în special de renașterea trabucului care a început în anii '90​.

Pentru oricine este interesat să exploreze aromele bogate și meșteșugul de înaltă calitate al țigărilor de foi Handelsgold, opțiunile sunt abundente, asigurând o experiență de fumat netedă și satisfăcătoare pentru fumătorii pretențioși. Angajamentul mărcii față de calitate și diversitatea aromelor o face o alegere distinsă pe piața europeană de țigări de foi​.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!