❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri La Flor Dominicana

Afișează: 1-15 din 15 produse

 Filtre
Categoria "La Flor Dominicana" este dedicată exclusiv renumitei mărci de trabucuri dominicane, un nume care a devenit sinonim cu inovația și excelența în lumea trabucurilor de lux. La Flor Dominicana, fondată de Litto Gomez și Ines Lorenzo-Gomez în 1996, și-a construit o reputație impecabilă prin dedicarea neclintită față de calitate și prin folosirea unor tehnici de cultivare și producție de avangardă.

În această categorie, pasionații de trabucuri vor descoperi o gamă diversă de produse La Flor Dominicana, fiecare cu profilul său unic de arome și intensități. De la cele mai fine și echilibrate trabucuri, perfecte pentru un fumător novice sau pentru momentele relaxante de după-amiază, până la cele puternice și pline de caracter, care sunt alese de cunoscătorii care caută o experiență de fumat profundă și memorabilă, această categorie oferă ceva pentru fiecare palat.

Fiecare trabuc este o celebrare a măiestriei dominicane, cu lianți și umpluturi crescute în inima Republicii Dominicane, învelite în frunze de cea mai înaltă calitate, fie că sunt din Ecuador, Nicaragua sau chiar frunze native dominicane. Gama include ediții limitate, blends clasice și inovații recente, toate prezentate detaliat pentru a vă ajuta să alegeți trabucul perfect pentru ocazia dorită.

Explorați categoria LA FLOR DOMINICANA pentru a găsi trabucul ideal care să vă însoțească în momentele de contemplare, în întâlnirile cu prietenii sau când doriți să sărbătoriți un eveniment special. Aici, fiecare trabuc este mai mult decât un simplu fum - este o experiență de lux care așteaptă să fie savurată.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!