❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Raw Dog

Afișează: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Trabucuri Raw Dog - Trabucurile "Raw Dog" de Oscar Valladares prezintă o abordare unică și atrăgătoare în industria trabucurilor, notabile pentru caracteristica lor distinctivă de a nu avea o frunză de înveliș. Da, ați citit corect – NU EXISTĂ ÎNVELIȘ; legătura trabucului servește ca frunza cea mai exterioară a acestui fum creativ, unic în felul său. Această inovație evidențiază dragostea și mândria lui Oscar Valladares pentru tutunul hondurian, subliniind un amestec de tutunuri din Jamastran și alte regiuni, oferind o adiție îndrăzneață și de neuitat portofoliului Valladares.

Ceea ce face acest TRABUC atât de unic este chiar compoziția sa, unde absența unei frunze de înveliș tradiționale îndreaptă atenția fumătorului direct asupra aromelor umpluturii și legăturii. Această alegere de design nu numai că distinge Raw Dog de alte trabucuri de pe piață, dar și subliniază gustul tutunului hondurian de excepție, oferind o experiență grozavă care evidențiază calitatea tutunului fără grija crăpării frunzei exterioare.

Trabucurile Raw Dog de Oscar Valladares prezintă tutunuri honduriene în umplutură, evidențiate de o legătură honduriană. Trabucul este disponibil într-o singură dimensiune – un parejo de 5 x 60, prezentat în dulapuri de 50. Prețul este stabilit la un SRP de 6,00 $ per trabuc sau 300,00 $ SRP per dulap, făcându-l o opțiune accesibilă pentru cei care doresc să exploreze aromele unice și meșteșugul tutunului hondurian.

Acest trabuc "nud" de Oscar Valladares oferă absolut tot ce are acest maestru al trabucurilor de oferit, cu o formă Robusto Gordo și o dimensiune generoasă de 5x60. Prezintă o forță de intensitate medie și un profil complex de arome, toate învelite în tutun hondurian de calitate superioară, concepute pentru a oferi o experiență de fumat distinctivă.

În rezumat, trabucurile RAW DOG de Oscar Valladares ies în evidență prin abordarea lor inovatoare în fabricarea trabucurilor, eliminând învelișul tradițional pentru a scoate în evidență aromele bogate și calitatea tutunului hondurian. Această mișcare îndrăzneață a lui Oscar Valladares nu doar că evidențiază măiestria sa în amestecarea și crearea de trabucuri, dar și disponibilitatea sa de a împinge granițele fabricării tradiționale a trabucurilor, oferind entuziaștilor de trabucuri o experiență de fumat unică și memorabilă.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!