❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Winston

Afișează: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Trabucuri Winston - Trabucurile Davidoff Winston Churchill reprezintă o fuziune perfectă între arta tradițională a rulării trabucurilor și o omagiere a unei figuri istorice legendare, Sir WINSTON Churchill, cunoscut pentru pasiunea sa pentru trabucuri. Această colecție unică, lansată inițial în 2007, este un tribut adus personalității complexe și spiritului neînfricat al fostului prim-ministru britanic, un om rar văzut fără un trabuc în mână.

Davidoff, recunoscut pe plan mondial pentru crearea unora dintre cele mai fine trabucuri premium, se distinge prin angajamentul său față de calitate și utilizarea unor tutunuri de neegalat. Trabucurile Davidoff Winston Churchill sunt rodul acestei moșteniri, oferind o experiență de fumat complexă și profund satisfăcătoare, destinată celor mai exigente gusturi.

În esența lor, aceste TRABUCURI prezintă un amestec mai puternic și mai potent, păstrând totodată toate calitățile semnătura Davidoff. Rețeta lor revizuită include o frunză de înveliș Ecuador Connecticut Rojiza, un binder din San Andres, Mexic, și umplutură lungă din Republica Dominicană și Nicaragua. Rezultatul este un trabuc de intensitate medie spre plină, cu note distincte de grâu, cafea, fructe uscate și scorțișoară, oferind astfel o experiență unică și diversificată pentru fiecare vitola.

Gama de forme disponibile reflectă varietatea și complexitatea: de la Belicoso la Churchill, Lancero/Panatela, Petite Corona, Robusto, până la Toro, fiecare formă este gândită să ofere o experiență specifică, adaptată diferitelor preferințe și ocazii de fumat. Aceste trabucuri nu sunt aromatizate, păstrând autenticitatea și puritatea gustului de tutun premium.

Pe lângă calitatea excepțională a tutunului și măiestria în rulare, prezentarea trabucurilor Davidoff Winston Churchill este la fel de impresionantă. Ambalajul modern și atractiv, împreună cu imaginea emblematică a lui Winston Churchill, subliniază legătura profundă dintre marca de trabucuri și personalitatea istorică pe care o omagiază.

Fie că alegeți „The Aristocrat” pentru o seară de lux, „The Artist” pentru momente de inspirație, „The Commander” pentru decizii ferme, „The Statesman” pentru diplomație și discuții adânci, sau „The Traveller” pentru aventurile zilnice, Davidoff Winston Churchill oferă o selecție diversă, fiecare cu propria poveste și personalitate.

În concluzie, trabucurile Davidoff WINSTON Churchill nu sunt doar simple produse de fumat, ci adevărate experiențe care îmbină istoria, arta și pasiunea pentru tutunul de cea mai înaltă calitate. Ele sunt dedicate fumătorilor de trabucuri care apreciază nu doar gustul și aroma, ci și povestea și semnificația din spatele fiecărei înfumurări​.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!