❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi Toscanello

Afișează: 1-9 din 9 produse

 Filtre
Țigări de Foi Toscanello - Toscanello este un brand distinct de țigări de foi, recunoscut pentru calitatea și aroma sa deosebită. Aceste ȚIGĂRI sunt produse de Manifatture Sigaro Toscano din Italia și se caracterizează printr-o gamă variată de arome, oferind o experiență unică iubitorilor de tutun.

Toscanello se bucură de o popularitate largă datorită utilizării tutunului de tip Kentucky, cunoscut pentru gustul său puternic și aroma bogată. Acest tutun conferă țigărilor de foi Toscanello un caracter extrem de distinct și note aromate foarte plăcute.

În ceea ce privește aromele, Toscanelo oferă opțiuni pentru orice preferință, incluzând dar nu limitându-se la coniac, cafea, ciocolată, vanilie și multe altele. Fiecare aromă este gândită să completeze perfect intensitatea tutunului Kentucky, creând o experiență de fumat rafinată și memorabilă. Pachetele sunt de obicei compuse din 5 țigări de foi, fiecare fiind confectionată manual pentru a asigura cea mai înaltă calitate​.

TOSCANELLO se distinge nu doar prin calitatea și varietatea aromelor sale, dar și prin abordarea sa dedicată iubitorilor de tutun, oferind produse ce reflectă tradiția și măiestria italiană în manufactura țigaretelor de foi. Aceste tigari de foi sunt ideale pentru cei care caută să se bucure de o pauză de fumat plină de caracter și sofisticare.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!