❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri H. Upmann

Afișează: 1-5 din 5 produse

 Filtre
Trabucuri H. Upmann - H. Upmann este un brand prestigios de TRABUCURI cu o istorie bogată ce datează din 1844, când a fost fondat de bancherul german Hermann Dietrich Upmann în Havana, Cuba. Acest brand este renumit pentru ambalajul său inovator, fiind creditat cu invenția utilizării cutiilor de cedru pentru depozitarea trabucurilor, ceea ce îmbunătățește aroma și calitatea acestora.

Intenția inițială din spatele cutiilor de cedru a fost de a le folosi ca daruri pentru clienții băncii, o strategie de marketing care a ajutat, de asemenea, la promovarea afacerii bancare H. Upmann. Trabucurile însele au câștigat rapid o reputație internațională pentru calitate, obținând șapte medalii de aur care sunt încă prezentate pe cutiile de trabucuri ale companiei astăzi.

După Revoluția Cubaneză, marca s-a divizat în două linii de producție: una continuând în Cuba sub proprietatea statului și cealaltă relocându-se mai întâi în Insulele Canare și apoi în Republica Dominicană, fiind acum produsă de Altadis, o filială a Imperial Tobacco.

Trabucurile H. Upmann cubaneze, fabricate în fabrica originală José Martí din Havana, sunt celebrate pentru faptul că sunt rulate manual cu tutun premium din regiunea Vuelta Abajo, oferind o gamă de vitolas de la intensitate ușoară la medie.

Pe de altă parte, trabucurile H. Upmann non-cubaneze, produse în La Romana, Republica Dominicană, sunt cunoscute pentru amestecurile lor realizate în Republica Dominicană și Honduras, menținând reputația brandului pentru calitate și consistență.

De-a lungul istoriei sale, H. Upmann a fost asociat cu mai multe anecdote interesante, inclusiv povestea Președintelui John F. Kennedy care a asigurat 1,200 de trabucuri chiar înainte ca embargoul cubanez să fie semnat, făcând o achiziție de ultim moment a trabucurilor sale preferate Petit Upmann.

Astăzi, H. Upmann rămâne un brand global cu o gamă diversă de trabucuri care satisfac diverse palate, de la amestecurile cubaneze clasice la varietățile non-cubaneze inovatoare, continuând să fie favoritul entuziaștilor de trabucuri din întreaga lume.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!