❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi

Afișează: 1-24 din 70 produse

 Filtre
Țigări de foi la cele mai bune prețuri din București. La Trabucuri de Lux găsești de la Țigări de foi și până la narghilele și trabucuri de calitate superioară. Totul premium și la cel mai avantajos preț.

Ce sunt țigările de foi? Țigările de foi sunt formate din tutun tocat, rămas de la crearea trabucurilor, învelite într-o foaie de tutun și sunt create de mașini, spre deosebire de trabucuri care sunt rulate manual.

Țigările de foi pot conține 100% tutun, pot fi rezultatul unui mix între tutun natural și alte componente, sau pot avea în componență tutun de pipă. În general, o țigară de foi are 3 grame de tutun, lungimea este de 3-4.5 țoli, iar diametrul de 5-8 mm.
 

Țigări de foi Cohiba, Davidoff, Toscanello, Senator sau Italico, Cigaronne


Europenii folosesc și expresia „TRABUCURI de șapte minute”, ceea ce înseamnă că se fumează rapid, de obicei între 5 și 15 minute, și sunt potrivite pentru momentele în care nu e timp de savurat un trabuc adevărat.

Țigările de foi nu necesită o temperatură și o umiditate optimă așa cum au nevoie trabucurile.

Țigările de foi sunt o opțiune de lux pentru fumătorii care doresc să experimenteze aromele fine și sofisticate ale tutunului de calitate superioară. Aceste țigări sunt realizate manual din frunzele cele mai fine de tutun, și sunt disponibile într-o gamă largă de arome și arome amestecate.
 

Țigări de foi Cohiba, Davidoff, Toscanello, Senator sau Italico, Cigaronne


Țigările de foi sunt un simbol al eleganței și stilului de viață sofisticat, fiind preferate de fumătorii care apreciază calitatea și rafinamentul.

Țigările de foi premium comercializate pe site-ul TrabucuriDeLux.ro, cum ar fi Cohiba, Davidoff și altele, sunt sinonime cu luxul și calitatea. Aceste mărci sunt cunoscute în întreaga lume pentru aromele lor fine și sofisticate, și pentru calitatea superioară a tutunului folosit.

Fiecare țigară este fabricată manual de către experți, care folosesc cele mai bune frunze de tutun și tehnici tradiționale pentru a produce o țigară de calitate superioară.
 

Țigări de foi Cohiba, Davidoff, Toscanello, Senator sau Italico, Cigaronne


Deși există o varietate de arome și arome amestecate disponibile în țigările de foi, majoritatea sunt realizate dintr-un amestec de tutun din mai multe regiuni ale lumii, fiecare cu propriul gust și textură distinctivă.

Aromele pot fi delicate și subtile, cum ar fi notele florale sau de miere, sau puternice și intense, cum ar fi notele de ciocolată sau de condimente. Fiecare fumător poate alege aromele care îi plac cel mai mult și poate să experimenteze și să-și dezvolte propriul gust în timp.

Pentru a se bucura de țigările de foi în mod corespunzător, fumătorii trebuie să investească în accesoriile adecvate, cum ar fi brichetele antivânt și tabacherele de țigări. Brichetele antivânt sunt concepute pentru a aprinde țigările în mod adecvat, iar tabacherele de țigări sunt proiectate pentru a păstra țigările într-un mediu sigur și umed, pentru a le menține proaspete și aromate.
 

Țigări de foi Cohiba, Davidoff, Toscanello, Senator sau Italico, Cigaronne


În concluzie, categoria de site Țigări de foi oferă fumătorilor o experiență de fumat de lux, cu arome fine și sofisticate și calitate superioară a tutunului. Mărci precum Cohiba, Davidoff și altele sunt sinonime cu luxul și calitatea, iar fumătorii care apreciază aceste valori vor aprecia țigările de foi premium oferite de site-ul TrabucuriDeLux.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!