❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Plasencia

Afișează: 1-20 din 20 produse

 Filtre
Trabucuri Plasencia - PLASENCIA este un nume de referință în industria trabucurilor și se bucură de o reputație solidă în întreaga lume. Fondată în 1865 în Cuba, compania a fost inițial implicată în cultivarea tutunului și producția de trabucuri de înaltă calitate. De-a lungul anilor, Plasencia și-a extins activitatea în alte regiuni importante de producție a trabucurilor, precum Nicaragua și Honduras.

Plasencia este recunoscută pentru abordarea sa tradițională și meticuloasă în procesul de producție a trabucurilor. Compania deține plantații de tutun și fabrici proprii, permițându-le să controleze în mod direct fiecare etapă a procesului, de la plantare și recoltare până la producție și ambalare. Acest nivel de control asigură o calitate constantă și o experiență de fumat excepțională pentru consumatorii de TRABUCURI.

Cu privire la numărul de fumători de trabucuri la nivel mondial, este dificil să se ofere o cifră exactă, deoarece acesta este un aspect care poate varia în funcție de diferite surse și studii. Cu toate acestea, fumatul de trabucuri are o bază de fani dedicată și în creștere, cu pasionați în toate colțurile lumii.

În ceea ce privește clasamentul Plasencia în topul mondial al celor mai bune trabucuri, este important să menționăm că acesta este un domeniu subiectiv și influențat de preferințe individuale.

Cu toate acestea, Plasencia este recunoscută pentru calitatea și diversitatea trabucurilor sale, fiind apreciată de cunoscători și colecționari. De-a lungul anilor, a obținut numeroase recunoașteri și premii în cadrul industriei trabucurilor, consolidându-și statutul de producător de top.

La Plasencia, poți găsi o gamă variată de trabucuri, fiecare cu arome și caracteristici distincte.

Acestea includ:
  • Trabucuri Plasencia Alma Fuerte: Aceste trabucuri premium sunt cunoscute pentru amestecul lor echilibrat și intensitatea gustului. Ele oferă o experiență complexă, cu arome bogate de ciocolată, cafea, mirodenii și lemn exotic.
  • Trabucuri Plasencia Reserva Original: Aceste trabucuri clasice oferă o experiență de fumat elegantă și rafinată. Cu un amestec de tutunuri din Nicaragua și Honduras, acestea oferă note de nuci, lemn și o dulceață subtilă.
  • Trabucuri Plasencia Alma del Campo: Aceste trabucuri reprezintă echilibrul perfect între putere și rafinament. Amestecul lor complex de tutunuri aduce arome de pământ, condimente și fructe uscate, oferind o experiență satisfăcătoare.
  • Trabucuri Plasencia Cosecha 146: Aceste trabucuri sunt realizate exclusiv din tutunurile recoltate în anul 2011, oferind o experiență de fumat rară și specială. Ele prezintă arome de lemn, nuci și condimente, cu o complexitate notabilă.

În ceea ce privește potrivirea cu băuturile spirtoase, trabucurile PLASENCIA se combină de minune cu o gamă largă de opțiuni. Un coniac fin sau un whisky single malt de calitate poate adăuga o notă de dulceață și complexitate aromei trabucului. De asemenea, un rom îmbătrânit sau un bourbon bogat poate oferi o armonie de arome și o experiență de degustare completă.

Fumatul de TRABUC este considerat o artă și o experiență plină de rafinament. Fiecare trabuc are propria sa personalitate și oferă o gamă diversă de arome și note gustative. Savurarea unui trabuc implică să te bucuri de fiecare puf, observând evoluția aromelor și aromei pe măsură ce trabucul arde treptat.

Este un moment de relaxare și introspecție, care permite fumătorului să se bucure de gusturile și parfumurile distincte ale tutunului. Fumatul de trabuc este adesea asociat cu momente de contemplare, socializare sau celebrare, oferind o experiență plăcută și relaxantă pentru pasionații de trabucuri.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!