❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi Partagas

Afișează: 1-5 din 5 produse

 Filtre
Țigări de Foi Partagas - Țigările de foi Partagas se disting ca o alegere remarcabilă pentru pasionații de tutun cubanez, reprezentând peste 170 de ani de tradiție direct din locul lor de origine, Cuba. Recunoscute pentru amestecul lor intens, produsele Partagas sunt apreciate nu doar pentru calitatea lor generală, ci și pentru gustul și aroma distinctivă.

Construcția unei țigări de foi Partagas include o sămânță cubanezo-dominicană, un filler lung mexican și un înveliș aromat din Cameroon sau Broadleaf Maduro, combinându-se pentru a oferi o experiență autentică și bogată la fumat.

Partagas Mini 10, de exemplu, oferă o experiență de fumat compactă și plină de caracter. Cu un pachet ce conține 10 țigări de foi cubaneze, această colecție rafinată este destinată să ofere un gust autentic, marcat de intensitatea sa puternică.

Aceste TIGARI DE FOI se remarcă prin aromele profunde și bogate ale tutunului 100% cubanez, oferind o senzație robustă și autentică la fiecare fum.

Țigările de foi Partagas Club sunt o altă selecție excelentă pentru cei care caută o experiență veritabilă cu tutun cubanez și o aromă plină de corp. Fiecare pachet conține 10 țigări de foi cubaneze, realizate cu grijă și atenție pentru a asigura cea mai bună calitate.

Recunoscută în lumea trabucurilor cubaneze, seria Club combină aromele pline și distinctive ale Partagas cu celebrele Milles Fleurs într-un cigarillo deosebit. Fiecare tragere te învăluie în aromele bogate și intense ale tutunului cubanez, oferindu-ți o experiență satisfăcătoare.

Indiferent dacă ești un cunoscător al tutunului cubanez sau dorești să explorezi aromele autentice, țigările de foi PARTAGAS Serie Club îți vor satisface gusturile și îți vor oferi o experiență memorabilă, invitându-te să te bucuri de gustul cubanez într-un format convenabil și plăcut​.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!