❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Rafael Gonzales

Afișează: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Trabucuri Rafael Gonzales - Rafael González, un brand de trabucuri cubaneze, este adânc înrădăcinat în istoria și tradiția bogată a țării sale de origine. Fondat în 1928, acest brand poartă numele fondatorului său și s-a distins rapid prin calitatea și rafinamentul său. Rafael González a fost achiziționat de El Rey del Mundo în 1936, marcând începutul unei noi ere pentru brand, caracterizată prin lux și exclusivitate.

După o scurtă întrerupere a producției în anii 1960, Rafael González și-a reluat activitatea în 1965, sub umbrela El Rey Del Mundo, devenind astfel parte a unei linii de branduri de lux. Recunoscut pentru trabucurile sale de forță ușoară, Rafael González își alege cu grijă tutunul din regiunea Vuelta Abajo, cunoscută pentru solul său fertil și condițiile climatice ideale pentru cultivarea tutunului de cea mai înaltă calitate.

Trabucurile Rafael González sunt realizate folosind tehnica "Totalmente a Mano" (total manuală), fie că este vorba de "Tripa Larga" (umplutură lungă) pentru majoritatea mărimilor, fie de "Tripa Corta" (umplutură scurtă), demonstrând angajamentul brandului față de meșteșugul tradițional și atenția la detalii. Acest proces meticulos asigură nu doar calitatea superioară, ci și consistența și complexitatea aromelor care caracterizează fiecare trabuc Rafael González.

În ciuda schimbărilor în industrie și variațiilor de preferințe ale consumatorilor, Rafael González a reușit să își păstreze statutul de brand de lux, cu o producție relativ mică, dar regulată. Trabucurile sale sunt adesea selectate pentru ediții regionale limitate, sporind astfel exclusivitatea și atractivitatea lor pentru colecționari și cunoscători.

Cu o gamă care se extinde de la mărimi compacte până la cele mai lungi, Rafael González oferă o varietate de experiențe de fumat, fiecare cu propria sa semnătură de aromă și intensitate. Fie că preferați un trabuc mai ușor pentru o după-amiază relaxată sau căutați o experiență mai profundă și mai complexă, RAFAEL González are ceva de oferit fiecărui iubitor de trabucuri.

Astfel, Rafael GONZALEZ se distinge nu doar prin istoria și tradiția sa, ci și prin dedicarea neclintită față de calitate și excelență. În lumea trabucurilor cubaneze, Rafael González rămâne un simbol al eleganței, sofisticării și plăcerii desăvârșite​​.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!