❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Flor de Copan

Afișează: 1-7 din 7 produse

 Filtre
Trabucuri Flor de Copan - Flor de Copan este o marcă de trabucuri renumită, cu o istorie care începe oficial în 1975, când membrii companiei Tabacos Hondureños s-au unit pentru a forma o companie care să producă trabucuri. Totuși, istoria tutunului în zona Copán, Honduras, datează dinaintea acestei date, încă de la mijlocul anilor 1800, când regiunea a fost fondată pe cultura tutunului.

Zona a fost prima industrie a tutunului din Honduras, cu o tradiție puternică și chiar un festival anual al trabucurilor în oraș. Fabrica Flor de Copan a devenit unul dintre cei mai mari angajatori din oraș, cu aproximativ 650 de angajați, și este singura fabrică din zonă care a supraviețuit de la anii '70​​.Trabucurile Flor de Copan sunt fabricate manual în Santa Rosa de Copán, o regiune răcoroasă și deluroasă din Honduras, aproape de granițele cu Guatemala și El Salvador.

Această marcă combină tutunuri dintr-o varietate largă de origini nobile, marcând un sigiliu al calității și un trademark. Trabucurile se disting prin aroma lor lemnoasă intensă, cu nuanțe de cedru, condimente și ciocolată. Prezentarea lor senzatională, cu o legătură albă, roșie și aurie și învelișul de frunză de cedru, reflectă finetea, eleganța și seducția​​.

Un alt aspect remarcabil este că FLOR DE COPAN produce și trabucuri pentru mărci cunoscute la nivel mondial, sub umbrela Imperial Brands, precum H. Upmann, San Luis Rey, Gispert și Romeo y Julieta, destinat pieței din SUA. Acest fapt subliniază calitatea excepțională a tutunului hondurian și a măiestriei producătorilor​​.

De asemenea, se menționează că Flor de Copan Classic Short Magnum este un exemplu de calitate excepțională și raport excelent preț-calitate, apreciat pentru fabricarea manuală minuțioasă și atenția acordată detaliilor în procesul de producție.

Aceste trabucuri sunt cunoscute pentru experiența lor cremoasă și netedă, fiind un testament al muncii deosebite și pasiunii dedicate procesului de producție​​. Astfel, Flor de Copan reprezintă o alegere deosebită pentru iubitorii de TRABUCURI, oferind o combinație unică de tradiție, calitate și diversitate în profilurile sale de aromă, consolidându-și poziția în industria globală a trabucurilor.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!