❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Dominican Estates

Afișează: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Trabucuri Dominican Estates - reprezintă o simbioză remarcabilă între tradiție și accesibilitate, oferind fumătorilor o experiență autentică a gustului dominican la un preț surprinzător de abordabil. Această marcă și-a câștigat reputația prin asocierea cu nume de renume în industria tutunului, precum José Seijas, un veteran recunoscut pentru expertiza și dedicarea sa în crearea unor blenduri de calitate superioară.

Dominican Estates se distinge prin utilizarea unei combinații armonioase de tutunuri dominicane
și columbiene, încapsulate într-o frunză de acoperire US Broadleaf. Această selecție minuțioasă de ingrediente conferă trabucurilor un profil aromatic complex și echilibrat, care poate satisface atât preferințele începătorilor cât și ale degustătorilor experimentați.

Unul dintre cele mai populare formate ale mărcii este Robusto, apreciat pentru echilibrul perfect între dimensiune și oferirea unei experiențe de fumat satisfăcătoare, cu o durată aproximativă de 50 până la 65 de minute. Aroma acestor TRABUCURI este surprinzător de diversă pentru segmentul lor de preț, începând cu note delicate de ciocolată și dulceață de miere, care evoluează spre arome mai complexe și profund picante de lemn, cu o nuanță fină și răcoritoare de condimente.

Pe parcursul fumatului, se observă o evoluție a gustului, trabucul câștigând în corp și intensitate, însoțit de note mai întunecate de lemn și un caracter ușor pământesc, transformând fiecare fumătoare într-o călătorie aromatică distinctă.

Trabucurile Dominican Estates sunt prezentate în mai multe opțiuni de ambalare, inclusiv cutii de 25, oferind o opțiune convenabilă atât pentru consumul personal cât și pentru evenimente speciale sau cadouri. Cu o forță care variază de la ușoară la medie spre finalul fumatului, aceste trabucuri reprezintă o alegere ideală pentru momentele de relaxare sau meditație, când timpul permite aprecierea fiecărei înfășurări și a complexității sale aromatice​​.

În concluzie, Dominican Estates oferă o fereastră accesibilă spre rafinamentul și diversitatea tutunurilor dominicane, fiind o dovadă a faptului că calitatea excepțională poate fi atinsă și în segmentul de preț mai accesibil.

Fie că sunteți la începutul călătoriei dvs. în lumea trabucurilor sau căutați o nouă experiență de savurat, Dominican Estates promite o încântare a simțurilor, îmbinând armonios tradiția dominicană cu accesibilitatea pentru toți iubitorii de trabucuri.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!