❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Don Tomas

Afișează: 1-7 din 7 produse

 Filtre
Trabucuri Don Tomas - Trabucurile Don Tomas reprezintă o marcă de prestigiu în lumea trabucurilor, aducând o combinație de rafinament, tradiție și calitate. Aceste trabucuri sunt recunoscute pentru măiestria lor artizanală și pentru gusturile profunde, create pentru a oferi o experiență de fumat inegalabilă, bogată în arome și texturi.

Produsele Don Tomas se disting prin utilizarea tutunurilor premium, provenite din patru națiuni diferite, care asigură o calitate excepțională în fiecare trabuc. Fiecare piesă este o demonstrație de excelență și pasiune, rulată manual pentru a garanta o ardere uniformă și o experiență de fumat netedă și constantă.

Cu un profil aromatic complex, trabucurile DON TOMAS variază de la note pământii până la accente subtile de condimente, fiecare trabuc fiind o experiență unică și plină de satisfacție​​. Un exemplu specific este Don Tomas Clasico Rothschild, care reprezintă o incursiune în lumea tradiției și a aromelor fine din Honduras.

Aceste trabucuri oferă o experiență de fumat plină de arome, marcându-se printr-un amestec pretios de tutunuri. Aromele variate, de la cafea aromată, pâine prăjită până la condimente fine, transformă fiecare puf într-o călătorie gustativă complexă și captivantă. Învelișul și legătura provin din regiunea Connecticut Honduras, evidențiind autenticitatea și bogăția terroir-ului hondurian​​.

Marca Don Tomas, cu o prezență impresionantă pe piață, oferă trabucuri clasice premium hondurane, bogate în aromă și moștenire. Incluzând cele 90 de premii Don Tomas Presidente, marca s-a consolidat ca una dintre cele mai apreciate pe plan global.

Cu patru linii de calitate superioară, inclusiv Don Tomas Cameroon, Don Tomas Corojo și Don Tomas Sungrown, Don Tomas oferă o varietate de arome de lux la un preț accesibil, satisfăcând astfel o gamă largă de preferințe ale iubitorilor de trabucuri​​.

Pentru iubitorii de trabucuri care apreciază calitatea și tradiția, Don Tomas reprezintă o alegere ideală, oferind momente de relaxare și răsfăț prin fiecare trabuc savurat.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!