❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri E.P. Carillo

Afișează: 1-9 din 9 produse

 Filtre
Trabucuri E.P. Carillo - cunoscute și sub numele de EPC Cigar Co., își au originea în talentul și pasiunea lui Ernesto Perez-Carrillo, un maestru al fabricării trabucurilor, care și-a început cariera ca forța creativă din spatele mărcii La Gloria Cubana. Ascensiunea La Gloria Cubana a coincis cu boom-ul trabucurilor din anii '90 și o creștere semnificativă în cererea de trabucuri premium.

Cu debutul revistei Cigar Aficionado, Perez-Carrillo a câștigat un respect considerabil, publicația promovând numeroasele sale lansări La Gloria Cubana apreciate critic​​. După vânzarea La Gloria Cubana către Swedish Match, compania mamă a General Cigar Company, în 1999, Ernesto Perez-Carrillo a lansat în 2009 marca eponimă E.P. Carrillo, un brand boutique produs în cantități mai mici, care a captat atenția connoisseurilor și a primit numeroase aprecieri și premii.

Acest brand a obținut scoruri ridicate și titluri de „Trabucul Anului” din partea Cigar Aficionado, consolidându-și reputația lui Perez-Carrillo ca un maestru al industriei de trabucuri​​. Portofoliul E.P. Carrillo include o varietate de blenduri premiate și apreciate, precum E.P. Carrillo Encore, care a primit titlul de „Trabucul Anului” în 2018, și E.P. CARILLO Pledge, evaluat cu 98 de puncte de Cigar Aficionado și numit „Trabucul Anului” în 2020.

Aceste trabucuri sunt cunoscute pentru calitatea excepțională, oferind note complexe de molase, cireșe negre, piper și hickory, învelite într-o frunză unică Maduro de semințe cubaneze, cultivată în Connecticut, cu o legătură din Ecuador și umplutură premium din Nicaragua​​.

În plus, E.P. Carrillo New Wave Connecticut este apreciat pentru profilul său blând spre mediu, oferind note prăjite de piele, cedru și un strop de piper, cu un înveliș Ecuador Connecticut care strălucește într-un profil dulce și cremos​​.

E.P. Carrillo reprezintă o moștenire impresionantă în lumea trabucurilor, cu o atenție deosebită acordată calității și inovației. Prin combinarea tehnicilor tradiționale cu inovații moderne, Ernesto Perez-Carrillo și-a consolidat locul ca unul dintre cei mai respectați creatori de TRABUCURI din lume, oferind experiențe de fumat memorabile și diverse, care răspund gusturilor variate ale iubitorilor de trabucuri.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!