❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Cao

Afișează: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Trabucuri Cao - CAO este o marcă inovatoare și apreciată în lumea trabucurilor, cunoscută pentru varietatea sa de arome și pentru abordarea sa nonconformistă. Fondată în 1968 de către Cano A. Ozgener, Cao a devenit un nume de referință în industria trabucurilor, aducând o proaspătă perspectivă asupra experienței de fumat.

Trabucurile Cao sunt cunoscute pentru amestecurile lor distincte, care surprind și încântă papilele gustative. Fiecare trabuc este creat cu atenție și maestrie, folosind frunze de tutun selectate cu grijă din regiuni celebre din întreaga lume.

De la Cao Amazon Basin, un trabuc plin de caractere exotice, cu arome intense și note de ciocolată neagră și mirodenii, până la CAO Flathead, cu designul său inspirat de mașinile clasice și aromele sale puternice de cafea și ciocolată, Cao oferă o gamă diversă de opțiuni pentru fumătorii de TRABUCURI aventuroși.

Una dintre cele mai fumate linii de trabucuri de la Cao este CAO MX2. Aceste trabucuri se remarcă prin învelișul lor întunecat, fermentat în două etape, care oferă arome profunde de ciocolată neagră, cafea și condimente.

Fumatorii apreciază intensitatea și echilibrul acestor trabucuri, iar MX2 a devenit o alegere populară pentru cei care caută o experiență plină de savoare și caracter.

A fi fumător de trabuc este o plăcere distinctă și rafinată. Fiecare fumător are propriul său ritual și mod de a se bucura de un trabuc. De la tăierea precisă a capătului, aprinderea atentă și degustarea lentă a fumului aromatic, fumatul de trabuc oferă o ocazie de relaxare și de contemplare.

Fumătorii de trabucuri apreciază detaliile și nu grăbesc experiența, ci se dedau bucuriei de a savura fiecare puf, descoperind arome și nuanțe subtile.

Trabucurile Cao atrag atât fumătorii cu experiență, cât și pe cei aflați în căutarea unei noi aventuri în lumea trabucurilor. Brandul se distinge prin inovație și curajul de a explora teritorii neumblate, aducând noi arome și tehnici de amestecare.

Odată ce te îmbraci într-o pufăitoare spirală de fum aromatic, te poți simți parte dintr-o comunitate de fumători pasionați, care apreciază eleganța, rafinamentul și experiența de fumat distinctivă pe care o oferă un trabuc Cao.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!