❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Corrida

Afișează: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Trabucuri Corrida - Brandul Corrida, sub egida Villiger, oferă o gamă interesantă de TRABUCURI, cu rădăcini atât în tradițiile Hondurasului, cât și ale Republicii Dominicane. Brandul își diversifică portofoliul prin aceste două linii distincte, identificabile prin benzile colorate - galben pentru Republica Dominicană și roșu pentru versiunile hondurane.

Această codificare prin culoare nu este doar o distincție vizuală, ci și un semn al caracteristicilor unice și al profilurilor de aromă pe care fiecare linie le aduce, bazate pe țara lor de origine​​.De exemplu, CORRIDA Nicaragua Robusto este evidențiat pentru profunzimea și complexitatea remarcabilă, fiind cel mai puternic din gama Corrida.

Este descris ca "taurul dintre tauri", un testament al forței robuste și dominante pentru care tutunul nicaraguan este cunoscut. Acest trabuc prezintă un amestec de tutunuri care sunt maturate pentru cel puțin șase luni și supuse unui proces de dublă fermentare. Această pregătire meticuloasă rezultă într-o combinație puternică de arome, incluzând ciocolată neagră, espresso și pământ, completate de note lemnoase aromatice și picante.

Corrida Nicaragua Robusto este caracterizat de învelișul său Oscuro, care este adânc maro spre negru, catifelat și uleios la atingere, promițând o experiență de fumat simplă, dar intensă​​. Pe de altă parte, Corrida Honduras Toro este produs de Plasencia Cigars și oferă un profil diferit, dar la fel de captivant.

Acesta prezintă un înveliș și legător hondurane, cu umpluturi din Nicaragua și Honduras. Profilul de aromă al liniei Honduras este remarcat pentru notele de lemn, cedru, prăjit, cafea și piper negru, oferind o experiență bine rotunjită, reflectând amestecul său honduranez și nicaraguan​​.

În plus, brandul Corrida include și un set duo, care prezintă Corrida Nicaragua Toro și Corrida Dominican Republic Toro, evidențiind versatilitatea brandului și angajamentul de a satisface o gamă largă de palate. Toro Dominican Republic contrastează amestecul nicaraguan cu un tutun mai blând, maturat lent din Republica Dominicană, înfășurat într-un înveliș dublu fermentat din Ecuador.

Acest amestec își propune să ofere note dulci și picante, cu un parfum care este plin, dar fin, asigurând o experiență de gust superbă, care se distinge prin dreptul propriu​​. În general, trabucurile Corrida încorporează spiritul numelui lor, fiecare linie oferind o călătorie unică prin peisajele bogate în tutun din America Centrală și Caraibe.

Fie că sunt atrași de îndrăzneala tutunului nicaraguan sau de dulceața rafinată a amestecurilor dominicane, Corrida oferă o gamă sofisticată de alegeri pentru fumătorul perspicace.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!