❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Flor de Selva

Afișează: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Trabucuri Flor de Selva - sunt o emblemă a rafinamentului și măiestriei în lumea tutunului, un simbol al tradiției și inovației în artele manufacturării de trabucuri premium. Aceste bijuterii ale industriei tutunului sunt produse de Maya Selva Cigars, o companie fondată în 1995 de Maya SELVA, o femeie vizionară și pasionată de cultura și tradițiile tutunului. Cu o bogată moștenire honduriană, Flor de Selva aduce în prim-plan esența autentică a Americii Centrale, oferind iubitorilor de trabucuri o experiență unică, profund înrădăcinată în bogăția și diversitatea terroir-ului său.

Flor de Selva se distinge prin utilizarea exclusivă a frunzelor de cea mai înaltă calitate, cultivată în cele mai fertile soluri ale Hondurasului. Fiecare trabuc este un testament al dedicării și atenției neclintite la detalii, de la selecția meticuloasă a frunzelor până la rularea măiestrită care asigură o arsură uniformă și un draw perfect. Aceste trabucuri sunt faimoase pentru profilurile lor aromatice echilibrate, care oscilează de la note subtile și florale la arome bogate și complexe, oferind o paletă de gusturi care răsfață și cele mai rafinate palate.

Gama de trabucuri Flor de Selva este diversă, fiecare variantă având propriul său caracter unic, reflectând varietatea microclimatelor din Honduras. De la "Flor de Selva Maduro", cu notele sale profunde de ciocolată și cafea, până la "Tempo Maduro", care impresionează prin robustețea și intensitatea sa, fiecare trabuc este o operă de artă. Mai mult decât atât, edțiile limitate și colecțiile speciale, cum ar fi "Colección Aniversario", sunt adevărate comori pentru colecționari și cunoscători, demonstrând inovația și creativitatea care stau la baza brandului.

În spatele fiecărui trabuc Flor de Selva stă o poveste de pasiune și dedicare. Maya Selva, fondatoarea brandului, este adesea laudată pentru viziunea sa inovatoare și angajamentul față de calitate, sustenabilitate și respectarea tradițiilor locale. Prin colaborarea strânsă cu fermierii și maeștrii rulori, Maya SELVA Cigars nu doar că produce trabucuri de excepție, dar contribuie și la dezvoltarea comunităților locale și la conservarea mediului.

În concluzie, trabucurile Flor de Selva reprezintă mai mult decât un simplu lux; ele sunt o invitație la o călătorie senzorială în inima Americii Centrale, o celebrare a artei și a tradiției. Pentru amatorii de trabucuri care caută o experiență autentică și inegalabilă, FLOR DE SELVA oferă nu doar un trabuc, ci o poveste vie, țesută din pasiune și dedicare.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!