❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri 1881 Perique

Afișează: 1-21 din 21 produse

 Filtre
Trabucuri 1881 Perique - sunt renumite pentru experiența lor unică, derivată din folosirea misterioasei și rarei frunze de Perique, fermentată în butoaie de stejar. Această metodă de fermentare conferă trabucurilor note puternice de piper, care se schimbă treptat într-o dulceață subtilă. Aroma este învăluită într-un condiment de lungă durată, care se termină neted​​.

Marca "1881 Perique" este produsă de Tabacalera Incorporada, o companie cu o istorie îndelungată, cunoscută pentru capacitatea sa unică de a amesteca frunzele rare de Perique din St. James Parish. Această combinație creează un profil aromatic distinctiv, care a început să umple divanurile și loungurile de fumat selecte din Statele Unite​​.

Intrigant, linia "1881 Perique" combină tutunul Perique din Filipine și Louisiana, o alegere neobișnuită în piața trabucurilor premium. De obicei, tutunul Perique este folosit în amestecuri pentru pipă, fiind cunoscut pentru intensitatea sa. Combinarea tutunului filipinez cu Perique creează un blend interesant și complex​​.

Fiecare trabuc "1881 Perique" măsoară 128 mm în lungime și are un ring gauge de 52. Cu un înveliș din Indonezia, un liant din Brazilia și un umplutură din Brazilia și Filipine, aceste TRABUCURI oferă o experiență de fumat de aproximativ 1 oră și 10 minute. Ele sunt apreciate pentru construcția lor solidă și aroma distinctivă​​.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!