❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Zino

Afișează: 1-6 din 6 produse

 Filtre
Trabucuri Zino - Marca Zino, parte a prestigioasei game Davidoff, a suferit o relansare semnificativă, accentuând un stil mai contemporan și accesibilitate în ceea ce privește prețurile și ambalajul. Relansarea își propune să atragă o audiență mai largă, menținând în același timp reputația premium a brandului. Țigaretele ZINO sunt cunoscute pentru ambalajul lor inovator și au împins limitele în industria trabucurilor, în special cu amestecurile și dimensiunile lor.

Trabucul Zino Nicaragua Robusto, produs în Honduras de Diadema Cigars de Honduras S.A. a Davidoff, exemplifică evoluția brandului. Această linie în parte reprezintă o "revigorare a brandului", incorporând o foaie exterioară ecuadoriană peste o legătură nicaraguană, cu umpluturi din Honduras, Nicaragua și Republica Dominicană, oferind un profil gustativ pronunțat din America Centrală. Este disponibil în trei dimensiuni și este promovat ca o țigară accesibilă, atrăgând nu doar târgoveți tradiționali de tutun, ci și magazine de conveniență.

În centrul Grupului Zino Davidoff, o afacere de familie cu sediul în Elveția, se află fondatorul, Zino Davidoff. Filosofia sa de viață, care pune accentul pe simplitate, calitate, stil și bucuria lucrurilor frumoase din viață, continuă să inspire brandul.

Produsele DAVIDOFF, inclusiv trabucuri, articole de piele, ceasuri, instrumente de scris, parfumuri, ochelari, butoni, cafea și coniac, sunt procurate la nivel global pentru a aduce plăcere consumatorilor din întreaga lume. Filosofia durabilă a brandului pune accent pe gustul pentru lucrurile frumoase din viață, deschiderea mentală și partajarea generoasă a plăcerilor vieții.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!