❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Juan Lopez

Afișează: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Trabucuri Juan Lopez - Marca de trabucuri Juan López își are rădăcinile adânc înfipte în istoria bogată și complexă a culturii tutunului cubanez, fiind fondată de un spaniol cu același nume în anii 1870. De-a lungul decadelor, Juan López a crescut pentru a deveni un nume respectat în lumea trabucurilor, deși a rămas relativ necunoscută în afara cercurilor mici de fumători devotați. Această exclusivitate și mister au contribuit la creșterea misticismului și atractivității sale în rândul cunoscătorilor de TRABUCURI.

JUAN LOPEZ este cunoscută în special pentru două dintre selecțiile sale: Selección No.1 și, mai ales, Selección No.2, care constituie esența portofoliului său. Pe lângă acestea, marca a introdus și Selección Especial, o vitola unică destinată să comemoreze 150 de ani de la înființare și 30 de ani de la rețeaua internațională a francizei La Casa del Habano. Acesta este un semn al adaptabilității și inovației continue a mărcii, menținându-și în același timp rădăcinile tradiționale și angajamentul față de calitate.

Trabucurile Juan López sunt apreciate pentru aroma lor consistentă și pentru faptul că sunt realizate manual, "Totalmente a Mano", cu frunze întregi de tutun, ceea ce le conferă o calitate deosebită și o experiență de fumat plăcută. Aceste caracteristici sunt rezultatul măiestriei și atenției la detalii a producătorilor de trabucuri cubanezi, care selectează cu grijă cele mai bune frunze de tutun pentru a crea amestecuri complexe și echilibrate.

Un exemplu recent al excelenței mărcii este Ediția Regională "Hat-Trick Exclusivo Qatar" din 2022, care a fost produsă în cantități limitate și destinată pieței din Qatar. Această ediție specială subliniază angajamentul Juan López de a oferi experiențe unice fumătorilor de trabucuri, combinând tradiția cubaneză de fabricație a trabucurilor cu inovația pentru a satisface gusturile sofisticate ale colecționarilor și cunoscătorilor.

Caracterul distinct al trabucurilor Juan López este reflectat nu numai în calitatea superioară a tutunului și în tehnica de fabricație, dar și în ambalajul elegant și în atenția acordată detaliilor, care îmbunătățește experiența de fumat și subliniază statutul de lux al mărcii. Cu o paletă de arome care variază de la note de lemn până la accente de cafea și ciocolată, fiecare trabuc oferă o călătorie senzorială de neuitat, marcând momente speciale și aducând oamenii împreună în aprecierea artei fumatului de trabuc.

În concluzie, Juan López rămâne o marcă emblematică în lumea trabucurilor, oferind o combinație unică de tradiție, calitate și inovație. Fiecare TRABUC este o expresie a pasiunii și a dedicării pentru meșteșugul de a crea experiențe de fumat excepționale, făcând din Juan López alegerea preferată pentru cunoscătorii care caută autenticitate și rafinament în lumea trabucurilor.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!